Kralj: Koji otac ne bi poželeo ćerki da se dobro uda? Evo kako je Šarenica objasnio svoj lapsus!
Foto: Nemanja Pančić

ISKRENO!

Kralj: Koji otac ne bi poželeo ćerki da se dobro uda? Evo kako je Šarenica objasnio svoj lapsus!

Veliki medijska prašina se podigla kada je nedavno Žika Nikolić, u svojoj emisiji „Žikina šarenica“, razgovarao s mladim teniserima.
Objavljeno: 17:10h

Žika je izneo i svoje mišljenje da li je narodu teško ugoditi:

Ženama je teško ugoditi. Žene su zahtevnije i preciznije. Verovatno je ta vizura pogleda na taj odnos žensko-muških prava izoštreniji kod žena pa one vide više od mene.

Žika je i objasnio kako nije pogrešio kada je imao "spornu" izjavu.

- Nisam pogrešio. Roditeljski gledam to. Koji otac ne bi svojoj kćerki poželeo da se dobro uda. Ali izostavljena je prethodna priča. Dečak je rekao da želi da pobedi Mareja i Đokovića, a pošto je teniski turnir u pitanju, onda sam ja devojčici rekao: „Ti ćeš biti Ana Ivanović i posle uspešne karijere, dobro ćeš se udati“. To je cela priča. Šta je ko tu video, ne znam, ali ja bih opet to rekao i mislim da ništa ružno nema u tome.

A evo i šta mu je posle toga rekla urednica Olivera Kovačević?

- Rekla mi je: "Razmišljaj kada pričaš“. Koliko sam ja nju razumeo, ona nije protumačila da je to neka greška za toliku buku, ali danas živimo u vremenu kada svaku reč morate tri puta da izmerite pre nego što je kažete.

foto: Damir Dervišagić

Na pitanje kako njegova žena i ćerke gledaju na njegovu izjavu, Žika je rekao:

- Šta da mi kažu? Moja kćerka, koja jako želi da se uda, bila je oduševljena. Samo još da nađemo momka (smeh). Inače, cela moja ekipa u emisiji je ženska ekipa i toliko o tome koliko ja cenim rad žena i koliko se oslanjam na njihove sposobnosti. To najviše govori o svemu. Čak i da sam pogrešno nešto rekao, činjenica i ambijent u kome radim govore sasvim drugačije.

Otkrio je i svoj najomiljeniji lapsus:

- S obzirom na to da sam ja odrastao u patrijarhalnoj porodici, ni dan danas mi nije jasno kako sam na Božić čestitao Vaskrs, ali desilo se. Tada sam se mnogo sekirao i konsultovao sam se sa mojim popom i pitao ga koliko je to velika greška. On je rekao da to nije uopšte greška i da se Hristos i rodio i vaskrsao.

(Espreso.co.rs / Blic.rs)

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.