Kralj: Koji otac ne bi poželeo ćerki da se dobro uda? Evo kako je Šarenica objasnio svoj lapsus!
Foto: Nemanja Pančić

ISKRENO!

Kralj: Koji otac ne bi poželeo ćerki da se dobro uda? Evo kako je Šarenica objasnio svoj lapsus!

Veliki medijska prašina se podigla kada je nedavno Žika Nikolić, u svojoj emisiji „Žikina šarenica“, razgovarao s mladim teniserima.
Objavljeno: 17:10h

Dečak iz Beča je rekao da će kada poraste prvo pobediti Endija Mareja pa Novaka Đokovića, a onda sve redom, na šta mu je Žika kroz osmeh rekao da će svi pobeći s terena kada se on pojavi.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

Onda se voditelj okrenuo ka devojčici Eleni iz Aranđelovca, i uputio rečenicu: "Ti ćeš biti Ana Ivanović. Da se dobro udaš posle...“.

Ta izjava je šokirala ženski deo gledališta i nakon toga su krenule prozivke. Tim povodom, Žika Nikolić je uputio javno pismo izvinjenja.

Žika Šarenica se izvinio: Žene, pogrešio sam!

- To je bio moj pogled, a pošto su mnoge žene iz tih nevladinih organizacija graknule i tražile izvinjenje, a one valjda znaju zašto to traže, ja sam to i uradio. Bile su u velikom broju i ja sam odlučio da poslušam žene. Ako to nešto rešava, onda u redu. Mada, posle izvinjenja u „Blicu“ video sam da je u komentarima bilo najviše onih koji su me branili i ljutili se što sam se uopšte izvinjavao. Bila su tu podeljena mišljenja. Mi živimo u ludom vremenu. Važno je da graknu vrane, a znaju vrane i čavke zašto grakću. Jedna grakne, onda graknu sve, tako da pretpostavljam da je to bio više neki instikt, kaže popularni voditelj Žika Nikolić.

foto: Nemanja Pančić
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.