VODITELJKA ODVELA FUDBALERA KUĆI PA SE ŠOKIRALA: "Super telo, strastveno bacanje na kauč, a onda... I to ZA LICE!"
Amor Romeira, Foto: Instagram/amorromeira

nezaboravno, ali ne kako se nadala

VODITELJKA ODVELA FUDBALERA KUĆI PA SE ŠOKIRALA: "Super telo, strastveno bacanje na kauč, a onda... I to ZA LICE!"

Voditeljka i pevačica je reagovala na jedan snimak pregrubog seksa pa je podelila slično iskustvo

Objavljeno: 09:50h

Deportivo La Korunja se sada nalazi u trećoj ligi Španije, ali nešto starijim ljubiteljima fudbala će ovaj klub uvek ostati u sećanju po sjajnom napadačkom fudbalu koji je krajem 20. i početkom ovog veka igrala ekipa predvođena Franom, Valeronom, Makajem, Trisanom...

"Super Depor" je 2000. postao šampion Španije, a četiri godine kasnije stigao i do polufinala Lige šampiona, i to nestvarnim preokretom protiv Milan - 1:4 u gradu mode preokrenuli u La Korunji (4:0).

Fudbaleri Deportiva su tada bili ekstremno popularni u celoj Galiciiji, a kako se svojevremno smuvala sa jednim od njih, javno je otkrila španska TV voditeljka Amor Romeira.

1 / 5 Foto: Instagram/amorromeira

Romeira je inače transrodna osoba, nedavno je napunila 34 godine i poznata je po tome što otvoreno govori o seksualnim temama a sada se dotakla toga na društvenoj mreži X.

Amor je reagovala na jedan snimak pregrubog seksa pa je podelila slično iskustvo koje je kao mlađa imala sa jednim igračem Deportiva.

- Izašla sam na žurku u Madridu i upoznala grupu fudbalera koji su se zabavljali. Neću da otkrijem ime ekipe, već odakle su. Bili su iz Galicije - objasnila je Romeira onda te nastavila:

- I prirodno, pojavila se želja. Jedan mi se jako dopao i rekla sam mu da dođe kući sa mnom.

Stvari su tamo pošle kako se Amor nadala, ali samo nakratko.

- Stigli smo u moju kuću i svidelo mi se jer je bilo jako strastveno. Ljubljenje, bacanje na kauč i gledanje oči u oči kao da umire za mnom. Ali je situacija eskalirala, počeo je da mi čupa kosu, udara me... - otkrila je voditeljka.

- Polako, dušo, hoću j***nje, a ne batine. On se izvinjava i izvinjava. Ali me izluđuje... Očigledno mi se jako sviđao. Bio je spektakularan, super telo. Moglo se reći da me želi, rekao mi je... - prisetila se Amor pa šokirala:

- Ali! Odjednom... Prišao mi je i ugrizao me za lice, ali kao da je pit bul. Alo?! Kako sam se osećala? Izbacila sam ga iz kuće! Kako me je ugriz boleo! I to za lice! Nisam mogla da verujem. Izbacila sam ga i onda mu poslala poruka "Jesi ti lud?" Rekao mi je da nije bilo namerno. Nije namerno?! - ispričala je Romeira pa otkrila da je fudbaler nastavio da joj piše i podelila skrinšot dopisivanja.

- Nastavio je da mi piše. I da moli za oproštaj što me ujeo, haha.

Amor Romeira je radila i kao radio voditeljka, DJ, a snimila je i nekoliko pesama. Proslavila se preko rijalitija 2007. godine, iako je prva eliminisana iz istog. Bila je uvezi sa jednim teniserom, a od 2019. se zabavlja sa ženom.

Bonus video:

01:01

Novak i Jelena zaplesali na koncertu Hausera

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.