SNAJKA ĐOKOVIĆA O KOJOJ SE NAJMANJE ZNA: Brazilka je Markova SRODNA DUŠA, zajedno su 7 godina a BG je konačno video
Marko Đoković i Letisija Tesari, Foto: Stefan Stojanović

u centru pažnje

SNAJKA ĐOKOVIĆA O KOJOJ SE NAJMANJE ZNA: Brazilka je Markova SRODNA DUŠA, zajedno su 7 godina a BG je konačno video

"Moja osećanja prema tebi ne počinju i ne završavaju se..."

Objavljeno:

Novak Đoković je sveprisutan i kad ne igra. Najbolji teniser sveta je sa suprugom Jelenom bio u centru pažnje na koncertu hrvatskog muzičara Stjepana Hausera, ali nisu njih dvoje "ukrali" svu slavu među VIP zvanicama.

Tu je bio i mlađi Novakov brat, Marko Đoković, i to ne sam. Prvi put se na nekom javnom događaju u Beogradu pojavio sa dugogodišnjom devojkom Brazilkom Letisijom Tesari. Poslednji put su viđeni na svadbi Đorđa Đokovića - što je donekle i bio javni događaj...

Leti je modna dizajnerka, pa ne čudi da su oboje bili vrlo skladno obučeni, ali nikako ekstravagantno. Oboje su imali tamne pantalone, svetle košulje i džempere oko vrata.

Marko Đoković, Letisija Tesari
foto: STEFAN STOJANOVIĆ/ MONDO

Iz prvog reda su uživali u koncertu i jedno vreme bili u fokusu fotoreportera s obzirom da je Jelena odlučila da se ona i Novak nakratko sklone od bliceva.

Marko Đoković i Letisija Tesari su u vezi već sedam godina, a upoznali su se u Marbelji gde je Noletov brat otišao da živi i radi kao teniski trener i gde je pronašao smisao života uz pomoć Pepea Imasa.

Srđan Đoković nikad nije prežalio što zbog Novakove karijere nije mogao dovoljno da se posveti mlađem sinu.

- Sve ću uraditi da se Marko vrati u Srbiju. To mi je rak-rana što živi u Španiji. Nije podnosio to što je Novakov brat. Gde god da se pojavi, svi bi ga saletali i pitali za Novaka, a on je govorio da ga puste na miru, da je on Marko. Zato je otišao. Na leto završavamo veliku kuću nadomak Rume, nadam se da ću ga tako privući da dođe - rekao je svojevremeno Srđan Đoković, ali Marko i dalje živi u Marbelji, gde je našao duševni mir, nov posao i ljubav života.

Letisija je dubinu njihove veze potvrdila porukom koju je Marku svojevremeno javno uputila preko društvenih mreža.

- Ne znam odakle da počnem kada pomislim na tebe, kada pričam o tebi, kada te pogledam... Ne znam odakle da počnem... Jer moja osećanja prema tebi ne počinju i ne završavaju se... Ne postoje reči kroz koje mogu da izrazim kao se osećam u trenucima u kojima zajedno živimo... Volela bih kada bih mogla da objasnim neobjašnjivo, svaki put kada pokušam da otkrijem šta je to što osećam prema tebi, iznova... Ne znam odakle da počnem. Moja ljubav prema tebi počinje svaki dan, kao da je to početak nečeg potpuno novog i neobjašnjivog. Za početak bih mogla da kažem da te volim.

Bonus video:

01:01

Novak i Jelena zaplesali na koncertu Hausera

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.