BIVŠI ŠAMPION SMUVAO 14 GODINU MLAĐU: Plejboj manekenka je pala na ovaj deo njegovog tela!
Riki Haton i Čelsi Kler, Foto: Instagram/@chelsea_claire92

spasila ga od depresije

BIVŠI ŠAMPION SMUVAO 14 GODINU MLAĐU: Plejboj manekenka je pala na ovaj deo njegovog tela!

Već se šuškalo da je bokser prethodno bio sa njenom koleginicom (33)

Objavljeno:

Bivši šampion u boksu, Englez Riki Haton (45) puni stranice britanskih tabloida zbog veze sa 14 godina mlađom ženom, i to Plejboj manekenkom, Čelsi Kler (31).

Par je poslednjih nedelja podelio nekoliko omiljenih zajedničkih fotografija na Instagramu, što je potvrdilo vezu. Takođe, Riki i Čelsi su bili zajedno na odmoru u Tenerifeu, ali izvor blizak paru kaže da stvari idu sporo.

- Još je rana faza veze i oni ne žure.

Čelsi radi kao model za Plejboj i redovno deli provokativne snimke na društvenim mrežama. Ona je otkrila da je najviše pale higijena i tetovaže, a Hatonov gornji deo tela je prekriven tetovažama.

Riki Haton
foto: Printscreen/Instagram/rickyhitmanhatton

Plavokosa bomba je nedavno oduševila u crvenoj haljini na događaju na kom se nije odvajala od Hatona.

Pričalo se da je Riki pre nekoliko godina izlazio sa Plejboj zečicom - Karlom Hou.

Haton je bivši svetski šampion u poluteškoj i velter kategoriji, a u karijeri je imao rekord od 45 pobeda i samo tri poraza. Sada radi kao poromoter borbi i trener, a bio je deo tima Tajsona Fjurija u jednoj od tri borbe sa Dionteom Vajlderom.

Britanska bokserska legenda vratila se u ring prošle godine da bi se borila protiv Marka Antonija Barere u egzibicionom dvoboju u osam rundi.

Riki Haton
foto: Printscreen/Instagram/rickyhitmanhatton

Otkako je otišao u penziju, Riki je dobijao pohvale za svoju otvorenost u razgovorima o svojoj borbi sa depresijom i zavisnošću.

Heroj radničke klase je ove godine bio tema dokumentarca pod nazivom 'Haton', koji istražuje njegovu borbu sa mentalnim zdravljem. Njegova iskrenost je pomogla drugima da govore o svojim borbama, a Haton je otkrio da se smatrao samoubistvom.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.