NOVAK JE LUDEO ZA OVOM BRINETOM, A MALO KO ZNA DETALJE IZ NJENOG ŽIVOTA: Zbog onog što radi muškarce obliva znoj!
Njih dvoje su morali da prekinu zbog Novakove teniske karijere, Foto: Instagram/ladyleeofficial, EPA/CJ Gunther

KAKVA BOMBA

NOVAK JE LUDEO ZA OVOM BRINETOM, A MALO KO ZNA DETALJE IZ NJENOG ŽIVOTA: Zbog onog što radi muškarce obliva znoj!

Zanosna umetnica je uspela da napravi uspešnu karijeru u muzičkoj industriji

Objavljeno: 13:02h

Novak Đoković, najbolji teniser u istoriji, pored tenisa je poznat i po svojoj dugogodišnjoj vezi i braku sa Jelenom Ristić, ali malo ljudi zna da je pre nje bio u emotivnoj vezi s atraktivnom damom po imenu Lidija Popović.

Sada je Đoković sretan porodičan čovek, otac sina i ćerke, ali u svojim mlađim danima bio je povezivan s različitim lepoticama. Jedna od njih koja je osvojila njegovo srce bila je Lidija Popović.

Ova veza datira iz perioda pre nego što je Novak postao planetarno popularan i najbolji teniser na svetu. Nažalost, Đokovićeva karijera i njegova posvećenost tenisu na kraju su presudili toj vezi. Nedugo nakon raskida s Lidijom, Novak je započeo vezu s Jelenom Ristić, koja mu je danas supruga i majka njegove dece.

Lejdi Li
foto: Instagram/ladyleeofficial

Lidija Popović je takođe postala prepoznatljiva na javnoj sceni. Kao di-džej, nastupa pod imenom Lejdi Li i ima značajan broj pratilaca na društvenoj mreži Instagram. Takođe, ostvaruje značajan prihod nastupajući širom sveta, pretežno u Aziji, gde su njeni honorari znali da dosegnu i do 30.000 evra po nastupu.

Lidiju Popović često porede s "srpskom Džej Lo". U jednom od intervjua, otkrila je neke detalje o svojoj vezi s Đokovićem.

Bonus video:

10:21

DOŠLI SMO IZ TEŠKE SITUACIJE 90-IH, RATOVI... Novak otvorio dušu nakon pobede u finalu: Pisati istoriju je nešto specijalno

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.