SMAZALA GA OČIMA, PA SE OBLIZALA: Vlahović stajao kao AGENT 007, prelepa devojka saigrača nije bila imuna! (VIDEO)
Lusija Bramani je uživala u prizoru Dušana Vlahovića, Foto: Printscreen/TikTok/ .feelinggrey

fudbalski apolon

SMAZALA GA OČIMA, PA SE OBLIZALA: Vlahović stajao kao AGENT 007, prelepa devojka saigrača nije bila imuna! (VIDEO)

Lusi je stručnim pogledom odmerila Vlahovića

Objavljeno: 14:36h

Dušan Vlahović (23) neće biti na raspolaganju Draganu Stojkoviću Piksiju za utakmice Srbije sa Mađarskom i Crnom Gorom zbog povrede leđa, a zato nije bio ni na terenu u dresu Juventusa već na tribinama.

Napadač crno-belih je tamo stigao u društvu saigrača Federika Kjeze (26) koji je takođe van stroja. Zajedno su iz lože pratili gradski derbi sa Torinom (2:0), a tu je bila i Kjezina devojka koja važi za jednu od najlepših pratilja fudbalera u Italiji, manekenka Lusija Bramani.

Kada je prelepa Lusi čula glas svog dragog, okrenula se i stručnim pogledom odmerila Vlahovića koji je stajao kao agent tajne službe - u tamnom odelu, sa naočarima i zalizan.

To i ne iznenađuje kad znamo da je Dušan po odlasku u Italiju vrlo brzo i sam postao maneken i reklamirao luksuznu odeću.

- U životu si dobro obučen kao Dušan ili si Federiko - glasio je komentar koji je izazvao salve smeha na TikToku, mada je Kjeza samo došao u ležernijem izdanju na utakmicu.

U svakom slučaju, Lusija koja je Vlahovićevo godište, brzo se okrenula i oblizala usne pa je valjda tako odagnala grešne misli...

A ona ih tera na um stotina hiljada muškaraca objavama na Instagram profilu.

Bonus video:

00:20

Vlahović ubacuje pare za humanitarnu pomoć

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.