FUDBALER SRBIJE OTKIDA NA VRELU RUSKINJU: Opet je pokazala SAVRŠENE GRUDI, bivši igrač Zvezde nije odoleo! (VIDEO)
Viktorija Odincova, Foto: Printscreen/Instagram/viki_odintcova

hipnotisala ga

FUDBALER SRBIJE OTKIDA NA VRELU RUSKINJU: Opet je pokazala SAVRŠENE GRUDI, bivši igrač Zvezde nije odoleo! (VIDEO)

Na sve moguće načine ističe svoju savršenu figuru, preplanuli ten, žudan pogled i bujne grudi i raspaljuje maštu muškaraca

Objavljeno: 12:14h

Ona je definitivno njegov tip, a svakako joj je nemoguće odoleti. Na Instagramu ima već preko pet miliona pratilaca, a među njima je jedan od najvernijih fudbalski reprezentativac Srbije.

Ne zna se da li je ruska manekenka i influenserka Viktorija Odincova izazovnija na fotografijama i snimcima sa foto-sešna ili u kežual izdanjima kojima takođe časti pratioce.

U provokativnim pozama u luksuznim haljinama, u bikiniju, skroz razgolićena i "zaštićena" samo krpicama ili ručicama, Viki Odincova na sve moguće načine istakne svoju savršenu figuru, preplanuli ten, žudan pogled i bujne grudi i raspaljuje maštu muškaraca.

1 / 19 Foto: instagramscreen

A skoro svaku njenu objavu lajkuje Nemanja Radonjić (27), bivši krilni igrač Crvene zvezde, a sada as Torina u kom je odlično započeo novu sezonu.

Nemanja je reagovao na brojne objave vrele Ruskinje kao što možete videti u galeriji:

1 / 7 Foto: Printscreen/Instagram/viki_odintcova

Tako reprezentativac Srbije nije ostao imun ni na poslednju objavu u kojoj mokra Viki namešta grudi u bikiniju, a uz koju je podelila muziku prijaniste Mirka Dukanovića.

Radonjić je svojevremeno bio u vezi sa Sofijom Šašić, kćerkom Željka Šašića i Sonje Vuksanović, a tokom SP u Kataru decembra 2022. na videlo je isplivala njegova veza sa manekenkom Isidorom Kadijević o kojoj se prethodno dugo šuškalo.

Nemanja Radonjić/Isidora Kadijević
Nemanja Radonjić/Isidora Kadijevićfoto: n.radonjic7/izzadorable/Instagram

Pojedini mediji su tvrdili da se Radonjić sve to vreme viđa i sa pevačicom Marinom Visković, ali su to neproverene glasine.

A da li je zanosnoj Viktoriji poslao još nešto sem brojnih lajkova, to se ne zna...

Bonus video:

00:21

Gužva pred utakmicu Zvezda - Jang Bojs

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.