VODITELJKA ODUŠEVILA "GROBARE" A ONI NJU: Prelepa plavuša bodrila muža kraj parketa i IZDOMINIRALA!
Ešli Kaminski, Foto: ashbrew/Instagram

ukrala šou

VODITELJKA ODUŠEVILA "GROBARE" A ONI NJU: Prelepa plavuša bodrila muža kraj parketa i IZDOMINIRALA!

Navijači Partizana su se nadali da će atraktivna plavuša biti jako pojačanje na tribinama i želja im se ostvarila

Objavljeno:

KK Partizan je uverljivom igrom ubedljivo pobedio Mornar na startu ABA lige u kojoj crno-beli brane titulu, a navijači su mogli da prvi put uživo vide neka od letošnjih pojačanja, uključujući Frenka Kaminskog koji je za 13 minuta upisao 7 poena.

Bivši (krilni) centar je došao iz NBA lige gde je najveći trag ostavio u Finiks Sansima, a u Arizoni je upoznao i svoju sadašnju suprugu.

Kaminski je u Finiksu upoznao prelepu voditeljku ESPN-a, Ešli Bruer, i počeli su da se zabavljaju 2022 a godinu dana kasnije, jula 2023. ovaj par se venčao.

- Bila je toliko lepa da sam morao da pokušam da nađem način da je upoznam. Bila je u Njujorku u poseti prijatelju u isto vreme kada sam ja bio na putu da igram protiv Niksa. Zamolio sam je za večeru i tako smo se upoznali - rekao je novi košarkaš Partizana.

Navijači Partizana su se nadali da će atraktivna plavuša biti jako pojačanje na tribinama kao što je "Frenk the tank" na parketu i želja im se ostvarila.

Ešli Kaminski je iz prvog reda beogradske Arene bodrila supruga i ceo tim Partizana a posle meča je na društvenim mrežama podelila svoje utiske:

- Evropska košarka je divlja - napisala je voditeljka, očigledno već oduševljena navijačima Partizana.

Bonus video:

00:26

Medija dej Partizana

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.