ŠOK ZA ŠOKOM: "Imao sam odnose sa TETKOM, SESTROM i MUŠKARCIMA, otac mi UBIO majku u obredu CRNE MAGIJE!"
Šiva Nzigu otvara dušu, Foto: Printscreen/youtube

LAŽ ZA GODINE JE SITNICA

ŠOK ZA ŠOKOM: "Imao sam odnose sa TETKOM, SESTROM i MUŠKARCIMA, otac mi UBIO majku u obredu CRNE MAGIJE!"

Prvo je bivši fudbaler priznao da je zapravo pet godina stariji. Ali nije tu stao...

Objavljeno: 13:48h

Navikli smo da se s vremena na vreme pojavi otkriće da je neki fudbaler iz Afrike zapravo mnogo stariji nego što se prvo mislilo, ali ono što je Šiva Nzigu svojevremeno priznao prevazilazi najgoru maštu.

Bivši napadač Nanta i Remsa, kao najzvučnijih klubova za koje je igrao, Nzigu se proslavio daleke 2000. kada je nastupio za reprezentaciju Gabona sa samo 16 godina i 93 dana i tako postao najmlađi igrač koji je zaigrao na Afričkom kupu nacija.

Tako se bar mislilo. Avgusta 2018. Šiva Nzigu je priznao da je zapravo pet godina stariji. Ali nije tu stao. Gabonac, koji uskoro puni 45 godina, osetio je potrebu da ispovedi grehe i otišao je u crkvu.

Šiva Nzigu u dresu Nanta
Šiva Nzigu u dresu Nantafoto: Valery HACHE / AFP / Profimedia

Ali, ovde nije bilo u pitanju tiho i tajno ispovedanje svešteniku kako ste možda pomislili, već je Nzigu u skladu sa klasičnim afroameričkim hrišćanskim crkvama koje od svega moraju da prave šou, uzeo mikrofon i obratio se okupljenima kao da je na sastanku lečenih zavisnika. A ono što je rekao zabezeknulo je sve:

- Lagao sam kao mladić, govorio sam da imam pet godina manje kako bih u svom uzrastu bio u prednosti. Potpisao sam nekoliko dobrih ugovora i svojoj porodici obezbedio dosta novca. Kad je novac došao u moj život, došao je i razdor. Kako bi zadržao novac za sebe, moj otac je žrtvovao majku u obredu crne magije....

Ni tu nije bio kraj serviranju šokova:

- U to vreme sam imao i seksualne odnose sa svojom tetkom. A kasnije sa sestrom i bliskim prijateljem, da bih nakon toga ušao u vezu s drugim muškarcem. Molim vas za oproštaj - konačno je završio Nzigu.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.