"RASPAD SISTEMA" U JUNAJTEDU, JOŠ JEDNA ZVEZDA ŽELI DA ODE: Plaćen skoro 100 miliona, a samo čekaju da ga oteraju!
Džejdon Sančo i Bruno Fernandes, Foto: EPA/Peter Powel

propast

"RASPAD SISTEMA" U JUNAJTEDU, JOŠ JEDNA ZVEZDA ŽELI DA ODE: Plaćen skoro 100 miliona, a samo čekaju da ga oteraju!

U Borusiji je važio za jednog od najboljih mladih fudbalera sveta

Objavljeno:

Mančester junajted i Džejdan Sančo nisu kliknuli od prvog dana kada je reprezentativac Engleske stigao iz Borusije Dormund u jednom od najskupljih transfera u istoriji Man

Mučio se nekadašnji superstar Bundeslige da pronađe formu koja ga je krasila kroz čitav deo karijere, a sada je eskaliralo na relaciji Sančo - Ten Hag i sve je realnije da mladi fudbaler bude prodat u zimskkom prelaznom roku.

BBC prenosi infromaciju Stara da je klub odlučio da snizi cenu kako bi se po svaku cenu otarasio fudbalera koji je iz Nemačke stigao pre dve godine za 85 miliona evra.

Džejdon Sančo
foto: Paul Terry / Zuma Press / Profimedia

Sančo je u konflikt sa Ten Hagom ušao nakon što je holandski stručnjak za njega dao komentar da "nije važan jer nije dostupan da pomogne ekipi", što je pogodilo mladog fudbalera koji je na njegovu "prozivku" odgovorio na društvenim mrežama.

Barselona je već pokazala interesovanje za Sanča, te je jasno da on neće imati velikih problema da nađe klub koji će mu dati šansu, jer je igrama u Dortmunu sebe profilisao kao jednog od najboljih engleskih fudbalera, a očigledno mu Junajted nije legao.

Poslovanje ekipe sa "Old Traforda" je iz godine u godinu sve više alarmantno. U svakom prelaznom roku se daju milioni dok se u kasu nikada ništa ne sliva, a rezultata nema nigde.

Navijači su već duži vremenski period nezadovoljni funkcionisanjem pa se nadaju što bržoj prodaji kluba od strane porodice Glejzer. To je i bilo u planu donedavno, ali se makar nakratko odustalo. Videćemo koliko dugo će fudbalski gigant moćći da funkcioniše na ovakav način...

Bonus video:

00:48

Nemanja Vidić igrao povređen

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.