GUZA JOJ ISPALA, JEDVA JE NA KRAJU UŠLA: Najlepša fudbalerka sveta se dobro PREZNOJILA, ali i sve muškarce! (VIDEO)
Ališa Leman je uvek raspoložena za zabavu, Foto: Instagram/alishalehmann7

pokazala šta je htela

GUZA JOJ ISPALA, JEDVA JE NA KRAJU UŠLA: Najlepša fudbalerka sveta se dobro PREZNOJILA, ali i sve muškarce! (VIDEO)

Fudbalerka Aston Vile je poznata biseksualka koja je bila u vezi sa saigračicom, a onda sa Brazilcem

Objavljeno:

Najlepša fudbalerka sveta svakodnevno uveseljava milione pratilaca na Instagramu najrazličitijim sadržajima jer joj očigledno prija pažnja i pohvale koje dobija za svoj seksepil koji u svakoj od tih objava dođe do izražaja.

Ališa Leman je najpopularnija fudbalerka današnjice iako ne najbolja, pošto prezgodnu Švajcarkinju na Instagramu prati čak 15,2 miliona korisnika.

Fudbalerka Aston Vile je otvoreno priznala da je biseksualka a još 2019. je skrenula pažnju medija vezom sa saigračicom Ramonom Bahman.

Nakon toga, zanosna Ališa je "prešla na drugu stranu" i bila u vezi sa Daglasom Luizom koji igra za muški FK Aston Vila.

Sa Brazilcem se zabavljala do kraja prošle godine kada je Brazilac navodno postao previše ljubomoran. Smetale su mu njene golišave fotke...

1 / 8 Foto: Alexander Canillas / Zuma Press / Profimedia

Ališi Leman očigledno ne smeta pažnja pratilaca na društvenim mrežama, kao ni medija, ali se žalila da publika samo zato dolazi da je gleda na fudbalskom terenu.

Našla se pod lupom javnosti i kad je potvrdno odgovorila na ponudu grčkog tenisera Petrosa Cicipasa da igraju miks dubl...

1 / 8 Foto: Instagram/alishalehmann7

Sada je Ališa postala hit na internetu zbog snimka u kom se uvuklu u kostim ogromnog plišanog medveda kako bi uplašila saigračicu Šantel Boje-Hlorku, s kojom je inače vrlo bliska.

Naravno, pratiocima se mnogo više dopala njena guza koja se dobro vidi na početku snimka, a kasnije se Ališa okliznula pa joj iznenađenje i nije baš uspelo... Mada se Šantel jeste uplašila i ispao joj je telefon, a Ališa obećala da će joj kupiti novi.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.