NIKOLA GRBIĆ SE RAZVEO OD SREDNJOŠKOLSKE LJUBAVI: Ona mu je vratila osmeh na lice i podarila decu! (FOTO)
Nikola Grbić, Foto: Piotr Matusewicz / Zuma Press / Profimedia

mnogo joj duguje

NIKOLA GRBIĆ SE RAZVEO OD SREDNJOŠKOLSKE LJUBAVI: Ona mu je vratila osmeh na lice i podarila decu! (FOTO)

Ljubavna priča legendarnog odbojkaša ostavlja bez teksta

Objavljeno: 11:26h

Legendarni srpski odbojkaš Nikola Grbić od 21 čas vodi Poljsku protiv Italije u finalu Evropskog prvenstva.

Na putu do tog uspeha je morao da savlada i svoju Srbiju, a sada je na pragu nove medalje sa selekcijom koju je preuzeo 2022. godine.

Veliku podršku tokom bogate karijere je imao od porodice, a pogotovo supruge.

Nikola Grbić sa timom
Nikola Grbić sa timomfoto: Insidefoto / ddp USA / Profimedia

Nikola 2006. godine oženio Stanislavom, sa kojom je dobio sinove Matiju i Miloša.

Pre nego što je upoznao sadašnju suprugu, Nikola je bio u braku sa svojom srednjoškolskom ljubavlju Milicom, od koje se 2003. godine razveo posle 5 godina bračne zajednice.

- Staša i ja se dogovaramo kako da uspostavimo isti pristup prema deci. Postoje stvari preko kojih se ne prelazi i koje se ne dopuštaju, ali ima i onih o kojima mora da se diskutuje. Uvek smo složni, a kada je tako, onda je sve drugo lako. Ne bih rekao da sam strog otac, ali svoju volju i odluke umem da sprovedem u delo bez vike. Moram priznati da kada sam ja odrastao nije bilo tako, ali tada su bila druga vremena (smeh) - ispričao je jednom prilikom Grbić za magazin "Story".

Budući da je zbog poslovnih obaveza često bio odsutan, Stanislava je preuzela najveći deo brige o deci i porodičnom domu.

- Njena uloga je ogromna, ali ona je puna razumevanja, izuzetna žena. Trudim se da pomognem koliko mogu, ali najveći teret pada na nju pogotovo dok je Miloš beba i dok u potpunosti zavisi od nje. Ona je posvećena supruga i majka, ali i inače odgovorna osoba. Sada sam miran jer imam potpuno poverenje u nju. Biti sam sa dvoje dece iziskuje izuzetan napor, odgovornost i spremnost - govorio je odbojkaš nakon rođenja drugog sina.

Inače, Nikoli i njegovoj supruzi na venčanju je kumovala nekadašnja misica Jelena bin Drai, koja je sa Stanislavom dobra prijateljica od detinjstva, budući da su obe iz Žablja.

Sudeći po fotografijama na Instagramu, Stanislava često posećuje kumu u Dubaiju, gde Jelena živi sa suprugom Saidom bin Draijem, sa kojim ima četvoro dece.

Bonus video:

02:31

IDITE DA IM SE PIP MAJKE! Vanja Grbić poslao oštru poruku Piksiju i igračima pred sukob sa Brazilom IZAĐITE NA TEREN I GAZITE IH

(Espreso/Lepa i srećna)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.