FOLK PEVAČICA I BIVŠI FUDBALER ZVEZDE U KLINČU: "Ona VIP, sačuvaj me Bože!" "Žalostan si, gospodine, PREBOLI!"
Selma Bajrami, Foto: instafgram/selmabajrami.star

varniči

FOLK PEVAČICA I BIVŠI FUDBALER ZVEZDE U KLINČU: "Ona VIP, sačuvaj me Bože!" "Žalostan si, gospodine, PREBOLI!"

Sedela sam ja i na boljim i važnijim mestima o kojima ti, gospodine, možeš samo da sanjaš - odgovorila je poznata pevačica

Objavljeno: 14:19h

Fudbalska reprezentacija Bosne i Hercegovine potpuno je razočarala nastupima u dosadašnjem toku kvalifikacija za Evropsko prvenstvo 2024.

"Zmajevi" se u grupi J nalaze iza Portugala, Slovačke i Luksemburga sa samo 6 bodova iz isto toliko utakmica, a u poslednjem kolu su poraženi i na gostovanju nejakom Islandu (0:1).

Bivši reprezentativac BiH i nekada fudbaler Crvene zvezde, Elvir Bolić, rekao je da je očekivao ovakav raspad nacionalnog tima, ali da očekuje još gore rezultate.

- Mislim da se polako kreće ka tome da ćemo za koju godinu biti samo prosečna reprezentacija - izjavio sam to još pre nekoliko godina - što se, nažalost, sada pokazuje tačnim. Kada sam otišao u VIP salon, vidim na sedištima piše Selma Bajrami, te nekih likova, sačuvaj me Bože. Prođem kroz VIP i nikoga ne poznajem, a svi sede u ložama. Uoči svake utakmice kupim za svoje prijatelje ulaznice, nikoga ne molim.

Pomenuta pevačica Selma Bajrami nije ostala nema na ovu uvredu. Inače, u pitanju je jedna od najvećih zvezda estrade u Bosni i Hercegovini. - Navikla sam ja da se ljudi koji su prokockali sve prilike kače za mene i moje ime, kako bi dobili na publicitetu. Žalosno je to, Elvire, preboli! Sedila sam ja i na boljim i važnijim mestima o kojima ti, gospodine, možeš samo da sanjaš - rekla je Selma Bajrami u razgovoru za “Avaz”.

1 / 5 Foto: prentscreen/instagram/selmabajrami.star

- Prvu sledeću utakmicu u Zenici od mene svi Vi koji komentarišete imate rezervisano VIP mesto, a specijalno superstar mesto ide za uvaženog gospodina i najveću fudbalsku zvezdu BiH ikada - Elvira Bolića. Jedva čekam da navijamo za naše Zmajeve iz VIP lože. U pauzama specijalno za sve izvešćemo pesmu "Lepe žene prolaze, svi ih redom opaze" gospodin Bolić i moja malenkost!

Bolić je za Crvenu zvezdu igrao u sezoni posle Barija - 1991/92.

Bonus video:

00:28

Poslednji trening Čukaričkog pred meč sa Ferencvarošem

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.