SLAVNI GOLMAN PREVARIO MISICU SA PRELEPOM VODITELJKOM: "Čula sam na RADIJU da me ostavio!"
Ilarija D'Amiko i Đanluiđi Bufon, Foto: SplashNews.com / Splash / Profimedia

zavodnik

SLAVNI GOLMAN PREVARIO MISICU SA PRELEPOM VODITELJKOM: "Čula sam na RADIJU da me ostavio!"

Bufon je imao više veza sa poznatim damama

Objavljeno: 11:24h

Slavni italijanski golman Đanluiđi Bufon (45) prošle nedelje je objavio da je (konačno) završio bogatu profesionalnu karijeru.

Legenda Juventusa i reprezentacije Italije kopačke je okačio o klin tamo gde je i počeo blistavu karijeru, u Parmi. A novo radno mesto je našao kao tim menadžer "Azura".

Sem među stativama, pošto je za mnoge najbolji čuvar mreže u ovom veku (pa i zvanično u izboru FIFA), popularni Điđi Bufon je bio omiljen i među lepoticama koje su lako padale na njega s obzirom da je imao sve - uspešan i bogat fudbaler, privlačan izgled, ali i šarm.

Đanluiđi Bufon
foto: EPA

Bufon je imao više veza sa poznatim damama. Prvo je punio stranice "žute štampe" vezom sa fatalnom manekenkom Aidom Jespikom, da bi onda bio veren italijanskom atletičarkom Vinćencom Kali.

Juna 2011. godine Bufon je oženio češku misicu Alenu Šerendovu, ali brak im je trajao samo tri godine. Alena dugo nije otkrivala što se dogodilo, a onda je pet godina nakon razvoda medijima ispričala detalje.

Alena Šerendova
foto: Tony Clifton / SplashNews.com / Splash / Profimedia

Naime, češka manekenka za razvod je saznala pretposlednja, s obzirom na to da je golman odlučio da to učini putem medija, konkretno, preko radija!

- Čula sam na radiju da me ostavio. Ipak nisam saznala poslednja, nego pretposlednja, moj otac je saznao nakon mene - ispričala je Šerendova u televizijskoj emisiji Rai Una.

Iako joj je u tom trenutku svašta prolazilo kroz glavu, odlučila je da mu ne odgovori istim putem. Jedan od glavnih razloga za to bila su njihova deca, sinovi Dejvid Li (nazvan po pevaču Dejvidu Liju rotu) i Luis Tomas (po kamerunskom golmanu koji je Bufonov idol, Tomasu Nkonou).

Đanluiđi Bufon
foto: EPA/Alessandro Di Marco

- Došla sam k sebi zbog naše dece, znala sam da moram da uradim sve kako bi se ona osećala bolje i da moram da držim visoko uzdignutu glavu, ali nije bilo lako - rekal je Alena.

Ubrzo nakon razvoda, Đanluiđi je pronašao novu ljubav - voditeljku Ilariju D'Amiko s kojom je i danas. Bivša supruga Alena Šerendova tvrdi da ju je Bufon prevario s voditeljkom.

Ilarija D'Amiko
Ilarija D'Amikofoto: Printscreen

Ilarija i Điđi su početkom 2016. godine dobili sina Leopolda Matiju, da bi se verili leta 2017, ali još se nisu venčali.

Bonus video:

00:09

Snežana Borjan pravila haosu za šankom

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.