"UMREĆU, A NEĆE DA MI KAŽU" Vanda otvorila dušu: "Deca PLAKALA, majka legla na pod, Ikardi hteo da OKONČA karijeru"
Vanda Ikardi, Foto: Printscreen/Instagram/wanda_icardi

teški dani

"UMREĆU, A NEĆE DA MI KAŽU" Vanda otvorila dušu: "Deca PLAKALA, majka legla na pod, Ikardi hteo da OKONČA karijeru"

"Osećala sam se kao da mi se svet obrušio na glavu"

Objavljeno:

Vanda i Mauro Ikardi su doživeli fantastičan prijem od strane navijača Galatasaraja po dolasku u Istanbul, gde je napadač predastavljen kao najveće pojačanje šampiona Turske.

Galata je uspela da eliminiše litvanski Žalgiris i nastavi put ka Ligi šampiona, a u sledećem kolu kvalifikacija Ikardi bi trebalo da bude glavna uzdanica tima, uz Drisa Mertensa.

Sa druge strane, njegova supruga i menadžerka Vanda Nara je još više u centru pažnje medija, ali za sada ne zbog golišavih izdanja i skandala kojima je sklona.

1 / 10 Foto: wanda_nara/Instagram

Vanda (36) je dala opširan intervju u kom je govorila o teškom periodu u kom se nalazi. Nedavno su svetski mediji preneli vest da boluje od leukemije, a ona to nije ni potvrdila ni negirala.

Ipak, u javnost su isplivale njene reči koje govore da je svakako ozbiljno bolesna, a navodno će često putovati iz Istanbula u Milano na lečenje.

- Bila sam u bolnici, ali nisam znala šta se dešava. U početku su mi prišle medicinske sestre uplakane i zagrlile me, a ja sam rekla Mauru: "Umreću, a neće to da mi kažu". Uspaničila sam se jer nisam znala šta se dešava - navodno je Vanda ispričala svom bliskom prijatelju Anđelu De Britu, koji je inače poznati argentinski novinar.

1 / 10 Foto: EPA/DANIEL DAL ZENNARO, Printscreen/instagram/wanda_nara

De Brito je naknadno neke detalje njihovog razgovora otkrio medijima:

- Rekla mi je šta je tačno u pitanju, ali neću izgovoriti tu reč dok ona to ne učini. Rekla mi je i da je dalje u šoku i da pokušava da osvesti da je bolesna.

S druge strane on je bio prilčno otvoren dok je opisivao najteže Vandine momente i verno je prepričao većinu onoga što je čuo.

- U tom trenutku me je uhvatila panika, jer nisam znala šta mi se dešava - navodno mu je Vanda pričala - Svašta mi je prolazilo kroz glavu. Deca su plakala, svi mediji su to pratili. Mislila sam da će moja porodica biti uništena. Mauro je želeo da prekine da se bavi fudbalom. Moja sestra Zaira je požurila da se što pre vrati sa odmora. Moja majka je legla na pod. Osećala sam se kao da mi se svet obrušio na glavu. Ali, onda sam postala još jača, tako sam svima pokazala da sam dobro, čak i dok se sve raspadalo - zaključila je lepa Argentinka.

Zaira i Vanda Nara
Zaira i Vanda Narafoto: Printscreen/Instagram/wanda_icardi

Podsetimo, početak veze Vande i Maura je bio jako kontroverzan jer je ona zbog Ikardija napustila tada njegovog dobrog prijatelja i saigrača Maksija Lopesa.

Vanda sa Lopesom ima tri sina, a sa Ikardijem dve kćerke. Oktobra 2021. je Maura optužila za neveru pa objavila razvod, ali su se mirili, više nego jednom.

Vanda Nara, Vanda Ikardi, Mauro Ikardi
foto: Printscreen/instagram/wanda_nara

Oboje su se nekoliko puta slikali nagi i u seksi pozama za modne magazine, a Vanda je sa pomenutom sestrom Zairom raskalašno uživala na Ibici dok se nije znao ishod njihove svađe.

Vanda Nara, Vanda Ikardi
foto: Prinstscreen/Instagram/wanda_nara

Bonus video:

00:25

MUŠKARCI U DELIRIJUMU! Vanda izvela STRIPTIZ U MORU

(Espreso/Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.