KAKO MU JE USPELO? OPET! Ikardi se pomirio sa Vandom, objavio slike kao dokaz! Ako su ovog puta prave... (FOTO)
Mauro i Vanda Ikardi, Foto: Printscreen/Instagram/wanda_icardi

šta rade ovo dvoje...

KAKO MU JE USPELO? OPET! Ikardi se pomirio sa Vandom, objavio slike kao dokaz! Ako su ovog puta prave... (FOTO)

Prošli put je Mauro objavio sliku sa Vandom i njihovo dvoje dece uz pismo u kom priča šta mu sve ona znači, a sada je javno objavio dve fotografije na kojima je iskazao ljubav prema Nari

Objavljeno: 07:59h

Priče o razvodu Vande Nare i Maura Ikardija i dalje su udarna tema.

U petak je kontroverzna menadžerka objavila da se razvodi od Maura Ikardija, ali čini se da se stvari opet menjaju u odnosu ovo dvoje Argentinaca.

1 / 5 Foto: Printscreen/instagram/wanda_nara

Prvi veliki skandal između Ikardija i Nare izbio je 2021. godine, kada su njih dvoje bili nadomak prekida, bar je to Vanda tako predstavljala objavama na društvenim mrežama.

Napadača Galatasaraja, a tada Pari Sen Žermena, optuživali su za neveru sa zemljakinjom Ćinom Suares, ali Mauro i Vanda su se na kraju pomirili i objavili niz fotografija i videa s odmora u Africi.

Priči o razvodu je možda doprinelo i Narino pijano veselje na žurkama na Ibici sa sestrom kada je nepoznatom muškarcu dopustila da zagnjuri glavu u njene grudi...

1 / 5 Foto: Prinstscreen/Instagram/wanda_nara

Međutim, vatrena Vanda je u petak objavila da je sada definitivno rešena na razvod, a kao i prošle godine, Ikardi je pokušao da je odobrovolji putem društvenih medija. Čisto da pratioci njihove sapunice ne zaostaju sa tokom iste.

Prošli put Mauro je objavio Instagram stori na kom je položio glavu u Vandino krilo kao da joj se stavlja na milost i nemilost, a ispostavilo se da je slika stara i mnogi su procenili da je to jadan pokušaj da se pomire, ali mu je, da li zbog toga ili ne, uspelo.

Sada je javno objavio dve fotografije na kojima je iskazao ljubav prema Vandi Nari. Na prvoj Ikardi iz Istanbula šalje virtualni poljubac svojoj supruzi koja je u Parizu.

Mauro Ikardi
foto: Printscreen/instagram/mauroicardi

Druga fotografija je snimak videopoziva između njih dvoje. Argentinski fudbaler dodao je poruku "Volim te, Toksi", dok se njegova supruga smešila.

Mauro Ikardi, Vanda Nara, Vanda Ikardi
foto: Printscreen/instagram/mauroicardi

Ali, ono što je zanimljivo, drugu sliku je kasnije uklonio iz storija....

Ostaje da vidimo šta će na kraju od svega biti. Trenutno se čini da od razvoda ipak nema ništa i da je ovo samo još jedna igrarija najkontroverznijeg fudbalskog para.

1 / 13 Foto: printscreen/instagram/wanda_nara

Sve ovo dolazi nekoliko sedmica nakon što je Ikardi napustio PSŽ i potpisao za Galatasaraj. Upavo supruga Vanda je bila njegova menadžerka i brinula se o njegovoj karijeri. Mnogi su i ranije nagađali da će Vanda ostaviti Ikardija čim napusti Pariz.

Podsetimo, početak njihove veze bio je jako kontroverzan jer je Vanda zbog Maura napustila tada njegovog dobrog prijatelja i saigrača Maksija Lopesa.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.