PROPALI FUDBALER UŽIVA SA 19 GODINA STARIJOM MILIONERKOM: A sa njima - čuvena Srpkinja! (VIDEO)
Ana Antić/Kerolajn Stenberi i Serhio Karaljo, Foto: Printscreen/Instagram/@sergiocarrallo

savršen odmor

PROPALI FUDBALER UŽIVA SA 19 GODINA STARIJOM MILIONERKOM: A sa njima - čuvena Srpkinja! (VIDEO)

I Dubai dosadi ako imate previše slobodnog vremena...

Objavljeno:

Nekada je bio poznat kao talentovani fudbaler, a danas kao propali, ali više uživa nego oni najuspešniji.

Serhio Karaljo (28) je bivši prospekt slavnog Real Madrida, ali nikada nije uspeo da ispuni obećavajući potencijal.

Za "kraljevski klub" je potpisao 2012. godine kada je imao 18 godina. Ipak, igrao je samo za rezervnu ekipu i čekao priliku koju nikada nije dobio. Navijači Reala, čak ni oni najzagriženiji ne sećaju se bivšeg veziste madridskog tima.

U julu 2013. godine je Karaljo prešao u Real Madrid C, pa u niželigaša UB Konkense, ali sunovrat nije stao. Nakon što je otpušten, potpisao je za islanndski Brejdablik, da bi se potom obreo u Sjedinjenim Američkim Državama.

Igrao je za MB Mjutini i Njujork Kozmos B, ali je 2018. godine shvatio da je sve uzalud, pa je okončao karijeru koja je praktično sve vreme išla nizbrdo.

Pomenuti odlazak u SAD 2016. mu je ipak dijametralno promenio život. U Los Anđelesu je upoznao svoju današnju suprugu Kerolajn Stenberi, dok je studirao onlajn marketing. U pitanju je milionerka iz Velike Britanije, skoro 19 godina starija od njega!

1 / 5 Foto: Printscreen/Instagram/@carolinestanbury

Poznata glumica i TV zvezda iz Velike Britanije potiče iz bogate porodice, ali je pritom i Instagram influenserka a procenjuje sa da po jednoj objavi zaradi 5.000 funti! Ukupna tržišna vrednost ove dame je oko 30 miliona dolara...

Romansa je počela 2020. a jula te godine je obelodanjena. Serhio nije gubio vreme već je već januara 2021. na zimskom odmoru na Himalajima zaprosio lepu i bogatu Karolin (47).

Venčali su se u novembru, a svadba je očekivano bila raskošna. Tako je Karaljo preko noći postao milioner.

Njih dvoje su se preselili u Dubai, gde bivši fudbaler sad vodi život šeika. Radi u nekretninama, putuje helikopterom i privatnim avionom, ima dom iz snova i garažu s automobilima vrednu nekoliko miliona evra.

Ali, i Dubai dosadi ako imate previše slobodnog vremena. Zato su Serhio i Kerolajn sada na "odmoru" u Marbelji, a u snimku koji je nekadašnji fudbaler podelio na Instagramu vidi se da im društvo pravi jedna Srpkinja.

To je Ana Antić, svetski uspešna modna stilistkinja i kćerka našeg legendarnog trenera, pokojnog Radomira Antića. Ana je takođe bivša supruga nekadašnjeg košarkaša Jugoslavije, Nikole Lončara, i često je u društvu poznatih.

Inače, Kerolajn Stenberi je svojevremeno u intervjuu za 'Daily Mail' otkrila da se činilo da je Serhiov otac mislio da je ona „luda starica“ koja želi njegovog sina za seks.

Iako je bila šokirana uvredom njegovog oca, Kerolajn je priznala da bi se osećala isto da je u pitanju jedan od njenih sinova.

- Mislim da je mislio da sam luda starica koja očajnički želi da se venča sa njegovim malim sinom ili da ga zadrži kao neku vrstu seksualnog roba - rekla je ona.

Karaljo je otkrio i unosnu ponudu svog tate.

- Otkad smo se upoznali, nismo se rastajali. Mi smo srodne duše. Otac mi je rekao da će mi dati sav novac sveta ako se rastanemo, a majka je počela da plače kada je saznala za našu vezu. Ali, na kraju su je upoznali i sada je vole kao svoju ćerku.

Ispod možete videti još slika srećnog para:

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.