TELO ISKLESANO, NOVČANIK DEBEO, ŽENA MLAĐA 18 GODINA: Voditeljka ne skida ruke s najplaćenijeg trenera sveta (FOTO)
Dijego Simeone i Karla Pereira, Foto: José Ruiz / ContactoPhoto / Profimedia, A LONE WOLF / MEGA / The Mega Agency / Profimedia

pokazao sve adute

TELO ISKLESANO, NOVČANIK DEBEO, ŽENA MLAĐA 18 GODINA: Voditeljka ne skida ruke s najplaćenijeg trenera sveta (FOTO)

Argentinac je s 18 godina mlađom manekenkom započeo romansu 2014. godine, ubrzo nakon razvoda od prve supruge s kojom ima tri sina fudbalera

Objavljeno: 11:34h

Fudbaleri najjačih evropskih liga su ili završili odmore ili ih još provode na najegzotičnijim destinacijama širom sveta, redovno u društvu zanosnih supruga ili devojaka.

Ali, takav je slučaj i sa nekim trenerima.

Dijego Simeone je najplaćeniji među njima sa mesečnom platom u Atletiko Madridu od neverovatnih 3,33 miliona evra, što je više nego što zarađuju brojne igrački superstarovi. Čisto da se zna ko je glavna zvezda u madridskom klubu.

Čolo Simeone (53) ovih dana uživa na grčkom ostrvu Mikonos na odmoru sa suprugom sa suprugom Karlom Pereirom (35) te kćerkicama Franćeskom i Valentinom.

Paparaci su uhvatili temperamentnog trenera u bezbrižnim trenucima na plaži, par se ponašao poput školaraca, nisu skidali ruke jedno s drugoga, a lepa Karla je neprestano ljubila Argentinca.

1 / 6 Foto: A LONE WOLF / MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Pereira, uspešni model i voditeljka, pokazala je vitku figuru u ljubičastom bikiniju, međutim Dijego je više skrenuo pažnju svojim isklesanim telom i preplanulim mišićima.

Simeone održava odličnu figuru aktivnim učešćem na treninzima Atletika, ali i u teretani, a Pereira je svojevremeno otkrila da vežba svakog dana po sat vremena, uz časove joge 4-5 puta nedeljno.

Čolo je s 18 godina mlađom Karlom započeo romansu 2014. godine, ubrzo nakon razvoda od prve supruge Karoline Bladini, takođe manekenke.

Sa njom je čuveni trener proveo 20 godina u braku, a zajedno su dobili troje dece - sinove Đovanija, Đanluku i Đulijana koji su svi krenuli očevim stopama, odnosno profesionalno se bave fudbalom.

Dijego Simeone
foto: EPA/Rodrigo Jimenez

Bivši supružnici nisu ostali u dobrim odnosima, prije svega jer je ona javno govorila o njihovom razlazu, iako je bio dogovor da to ne čine.

- Umorio sam se od njenih izjava u javnosti nakon 15 godina, posebno mi je dosta svega jer ja nikada nisam govorio o svemu što se dogodilo ni o šteti koju je prouzrokovala. A ona nastavlja da priča kao da su svi oko nje izgubili pamćenje i zaboravili što se dogodilo. Umorio sam se od toga da stalno štitim svoju decu od okoline. Nema nazad. Prekršila je snažne porodične kodekse i više nemam strpljenja - rekao je svojevremeno Simeone o prvoj supruzi.

Dijego i Karla su bili u vezi oko pet godina pre nego što su 2019. godine imali tajno venčanje u Toskani.

Bonus video:

00:22

Belgija je prvak Evrope

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.