VODITELJKA ISCRPELA I TENISERA? Bivši dobio KILU od SE*SA sa njom, mora bar 7-10 puta nedeljno, ali nije NIMFOMANKA
Melisa Sata, Foto: instagram/melissasatta

ubitačna

VODITELJKA ISCRPELA I TENISERA? Bivši dobio KILU od SE*SA sa njom, mora bar 7-10 puta nedeljno, ali nije NIMFOMANKA

"Mrzim predigru, volim da se odmah bacim na akciju. Preferiram kad sam gore kako bih imala kontrolu"

Objavljeno: 13:56h

Mateo Beretini je zaustavljen u osmini finala Vimbldona od Karlosa Alkarasa, ali je posle duže vremena imao zapaženiji rezultat na grend slemu.

U 3. kolu je sa 3:0 pobedio Aleksandera Zvereva i da je imao malo lakši žreb verovatno bi dogurao poprilično daleko, možda i do finala kao 2021. kada je uzeo set Novaku Đokoviću.

Ali, razlog za težak žreb je i činjenica daje Italijan (27) pao na ATP listi i trenutno je tek 37. igrač sveta, a najviše zbog problema sa povredama. Zbog poslednje je preskočio veći deo sezone na šljaci, uključujući Rolan Garos.

Međutim, kao razlog za ove povrede, italijanski mediji su pominjali ženu sa kojom je Beretini u vezi već godinu dana i koja je bila u njegovom boksu na Vimbldonu.

U pitanju je 10 godina starija Melisa Sata (37), poznata italijanska manekenka i sportksa novinarka, poznata po braku sa fudbalerom Kevinom Prinsom Boatengom, ali i navodnoj afer sa pokojnim NBA asom Kobijem Brajantom, koja ga je umalo koštala braka.

Boateng je često bio povređen dok je bio sa Satom, razlog se navodno krio u previše seksa, a voditeljka je sama doprinela tome izjavom iz 2012:

1 / 5 Foto: Instagram printscreen

- Razlog što je Kevin toliko povređen je jer imamo seks sedam do deset puta nedeljno. Mrzim predigru, volim da se odmah bacim na akciju. Preferiram kad sam gore kako bih imala kontrolu - rekla je Sata pa se ubrzo pokajala.

- Ne možete da verujete u kakvom sam vrtlogu završila - rekla je kasnije za Gazzetu delo Sport. - Morate biti veoma oprezni o tome šta govorite u fudbalu, posebno kada je u pitanju seks. Samo zato što imamo seks tako često ne znači da sam nimfomanka.

1 / 6 Foto: Printscreen/Instagram/melissasatta

Melisu su ipak napali čim je Beretini ispao sa Vimbldona. Ona je odlučila da odgovori kritičarima koji su odmah njegove povrede povezali sa prethodnom situacijom.

- Šteta što je povreda na istom mestu kao i ona 2021, kada ga nisam poznavala. Ali u svakom slučaju, da li zaista moram da odgovaram ovim ljudima?

Beretini je nakon pobede nad Zverevim priznao da je plakao noćima jer ne može da igra i gubi.

1 / 6 Foto: MIA / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

- Proveo sam mnogo dana u krevetu plačući zbog toga što ne mogu da igram, tako da to što sam igrao pet dana zaredom zbog odlaganja mečeva i kiše nije problem. Nedostajalo mi je da igram - rekao je među ženama najpoželjniji teniser.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.