MIOČIĆ GA JE TOLIKO RAZBIO, DA MORA NA OPERACIJU: Kormijera čeka težan period, ne vidi na levo oko! (VIDEO)
Kormijer (desno), Foto: Printscreen

LEPO GA JE "UDESIO"...

MIOČIĆ GA JE TOLIKO RAZBIO, DA MORA NA OPERACIJU: Kormijera čeka težan period, ne vidi na levo oko! (VIDEO)

Hrvat je brutalno "prebio" popularnog UFC borca

Objavljeno:

Tek što je izgubio od Stipe Miočića i porazom završio karijeru, Danijel Kormijer je morao da ide i u bolnicu. Levo oko skoro se skroz zatvorilo nakon prsta koji je dobio od Hrvata, pa su lekari morali što pre da daju svoj sud.

Još se uvek ne zna koliko će trajati njegov oporavak. Doktori su rekli da trenutno ne mora na operaciju oka, ali da će pratiti njegov oporavak pre donošenja konačne odluke, otkrio je najpoznatiji MMA novinar

- Pogledajte mi oko. Nisam ostatak borbe video na njega, ne vidim ništa ni sada. Sve ispred levog oka mi je crno. No, što je tu je, nije važno. Rekao sam sudiji šta se dogodilo, on mi je odgovorio da je bio udarac. Kasnije mi je rekao da je video na snimku da sam bio u pravu. Nisam mogao da vidim na levo oko, no to sad više nije bitno - govorio je Amerikanac nakon borbe.

Sudac je bio Marko Godard, a ovo je bilo njegovo viđenje situacije:

- Odmah nakon borbe, kada sam pogledao snimak, otišao sam do Danijela i izvinio se njemu i njegovom timu. To sada radim i javno bez zadrške. Propustio sam ono što nisam smeo, ali ne mogu da dosudim nešto što ne vidim. Nemam snimke i poglede iz raznih uglova. Imao sam priliku da to vidim samo u jednom trenutku u stvarnom vremenu. Ne mogu dovoljno dobro da vam izrazim koliko živim i volim ovaj sport u poslednjih 20 godina. Stvarno cenim sve one koji me razumeju.

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.