OVAJ ČIČA IMA ČELIČNE MIŠIĆE I SAVRŠENO TELO I U 60. GODINI! Sada je otkrio TAJNU SVOJE ISHRANE! (VIDEO)
Foto: Instagram/Lee Labrada

BRAVO ČIČA

OVAJ ČIČA IMA ČELIČNE MIŠIĆE I SAVRŠENO TELO I U 60. GODINI! Sada je otkrio TAJNU SVOJE ISHRANE! (VIDEO)

On se ne takmiči već 25 godina

Objavljeno:

Bodibilder Li Labrada je zacementirao svoje ime u istoriji ovog sporta: pored nekoliko zvučnih titula, uključujući titulu Mister univerzuma 1985. godine, on je bio u top 4 u sedam uzastopnih godina na takmičenju Mister Olimpija, što je za rukom pošlo još samo Arnoldu Švarcenegeru.

Iako se ne takmiči kao bodibilder već 25 godina (1995. je imao poslednje takmičenje, kad je završio u top 5 na Arnold Classic-u), Labrada je još uvek u neverovatnoj formi u 60. godini. Iskreno, čovek izgleda kao da bi svakog časa mogao da se naulji i ode na pozornicu da se takmiči.

Labrada, koji je napisao knjigu o fitnesu 2005. godine i osnovao sopstvenu kompaniju, Labrada Nutrition, nedavno je na Instagramu pokazao svoje ogromne, mišićave noge. Takođe, napisao je par reči o tome kako čovek treba da trenira i da se hrani kako bi u 60. godini izgledao kao on.

- Stalno me pitaju prijatelji i fanovi, Li, u kakvoj si formi ovih dana. Evo, nije loše, zar ne? Zrelost mišića... - napisao je.

Zatim je dodao da sa tegovima trenira gotovo svakog dana, a danima kad ne koristi tegove radi kardio vežbe.

- Takođe se hranim zdravo, ali ne ograničavam se kalorijski. Što znači da nikad nisam gladan. Jedem "čiste" hrane koliko hoću: mnogo ribe, piletine i mlečnih proizvoda, mnogo voća i povrća, pirinča, ovsenih pahuljica, i trudim se da jedem integralnu granu. Ništa fensi, samo zdrava ishrana. Konzistencija je ključ. Ja poštujem taj program gotovo svakog dana - napisao je.

Treba mu verovati, zar ne?

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Yahoo)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.