VASO BAKOČEVIĆ NAPRAVIO HAOS U ZAGREBU: Na otvorenom treningu nasrnuo na Kroatu koji mu čak nije ni protivnik!
Foto: Printscreen

dugo traje njihovo prepucavanje

VASO BAKOČEVIĆ NAPRAVIO HAOS U ZAGREBU: Na otvorenom treningu nasrnuo na Kroatu koji mu čak nije ni protivnik!

Do sada su se prepucavali preko društvenih mreža i medija, a sad su se konačno sreli oči u oči

Objavljeno:

Nakon što je FNC-ova treća priredba premeštena sa Zrća u Zagreb, borci su u dvorani ATT-a održali otvoreni trening, a to nije prošlo bez incidenta! Vaso Bakočević nije mogao da se sudrži i hteo je da se potuče i pre borbe, ali ne sa svojim protivnikom.

Dugo već traje tenzija između crnogorskog MMA borca i Franciska Kroate Barije, koji se međusobno prozivaju i prete jedan drugom preko medija i društvenih mreža, a s obzirom da sada se bore na istom događaju to je bila idealna prilika da malo više zavarniči.

Kako piše "24sata" Psihopat je došao u dvoranu s ciljem da isprovocira Hrvata rođenog u Argentini, a već je na svom Instagramu objavljivao poruke podrške Croatinom protivniku Aleksandru Jankoviću (26) i ismejavao Croatine udaračke tehnike, pa ga je sada odlučio još malo uzdrmati!

Vaso je nešto dobacio Croati u njegovoj dvorani i približio mu se, a onda je krenuo u fizički obračun, što možete videti OVDE.

Moglo je doći i do većeg incidenta, ali u sve su se umešali timovi pomenutih boraca koji su ih razdvojili i izveli van dvorane.

Podsetimo, Vaso i Croata već su trebali ući u kavez, ali epidemija koronavirusa odložila njihovu borbu za septembar. Jedna je to od najiščekivanijih borbi u regionu nakon što je sve eskaliralo verbalno, a moglo bi biti svačega već i na službenom merenju.

Inače, u Zagrebu Bakočević će raditi revanš protiv Ivice Truščaka, koji je takođe jedna od najiščekivanijih borbi u regionu.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.