Veoma loše vesti pred Bakočevićev revanš sa Truščakom!
Vaso Bakočević, Foto: Natalija Atanacković

OVO NE VALJA

Veoma loše vesti pred Bakočevićev revanš sa Truščakom!

Korona je uništila još jedno takmičenje

Objavljeno:

Za dva dana na Pagu je trebalo da se održi borilački spektakl "Fighting Island" pod okriljem hrvatske borilačke organizacije FNC, ali u poslednji trenutak je Štab civilne zaštite odlučio da se event ne može održati na predviđenoj lokaciji.

Priredba nije otkazana, nego samo premeštena, pa će se umesto u prekrasnom ambijentu na otvorenom održati u Zagrebu, u dvorani American Top Teama.

- Skladno preporukama za sprečavanje zaraze covid-19 tokom održavanja profesionalnih umetničkih izvedbi, kulturnih programa i manifestacija od 22. jula 2020. godine te preporukama za sprečavanje zaraze bolešću covid-19 u ugostiteljskoj delatnosti noćnih klubova te epidemiološkom mišljenju hrvatskog zavoda za javno zdravstvo za konkretnu priredbu, a uzimajući u obzir i sugestije i predloge Opštine Kolan i Grada Novalje za događanja na područjima zabavnih zona Zrće i Kataralec, obaveštavamo vas da trenutno nisu ispunjeni uslovi za sigurno održavanje priredbe "Fighting Island" 31. jula 2020. godine u klubu NOA na plaži Zrće - stoji u saopštenju Štaba civilne zaštite.

Dakle, revanš Vasa Bakočevića i Ivice Truščaka će biti pomeren u Zagreb.

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.