POGORŠALO SE STANJE HABIBOVOG OCA? Posebnim letom je prebačen u Moskvu
Foto: Printscreen

RUSKI MEDIJI JAVLJAJU

POGORŠALO SE STANJE HABIBOVOG OCA? Posebnim letom je prebačen u Moskvu

Abdulmanap Nurmagomedov prebačen je u jednu moskovsku bolnicu i sumnja se na to da ima srčane probleme, barem tako javljaju brojni ruski mediji.

Objavljeno: 14:26h

Otac UFC-ovog prvaka Habiba Nurmagomedova još je krajem aprila hospitalizovan u Mahačkali nakon što su se kod njega pojavili simptomi upale pluća. Abdulmanap je tada nedugo nakon dolasku u bolnicu testiran i na koronavirus, ali taj je test bio negativan, navodi sajt Fightsite.hr.

Da je situacija daleko od idealne javljaju brojni borilački portali koji se uglavnom pozivaju na izvore iz Rusije. Naime, prema najnovijim informacijama, 57-godišnji Nurmagomedov posebnim letom još u nedelju je prebačen u Moskvu.

foto: AP/Pavel Golovkin

Vest koju je za RIA Dagestan otkrio hrvatski sudija i prijatelj porodice Nurmagomedov - Ubajdula Osmanov.

"Pre nekoliko dana pričao sam s Abdulmanapom. Rekao mi je da je sve u redu i da se oporavlja. Ali 3. maja me nazvao jedan od njegovih bližih rođaka i rekao kako mu se odjednom stanje pogoršalo i da su ga posebnim letom odveli u Moskvu. Verujem da se radi o srčanim problemima", otkriva Osmanov.

Abdulmanap je i u prošlosti imao problema sa srcem te je zbog toga i prošao kroz jednu operaciju 2019. godine, dodaje ugledni borilački portal Bloody Elbow.

Bonus video:

(Espreso.co.rs / Fightsite.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.