DAGESTANAC JE NOĆNA MORA SVAKOG BORCA! Otkrivamo kako pobediti Habiba Nurmagomedova, postoji samo jedan način!
Foto: Printscreen

DA LI JE MOGUĆE?

DAGESTANAC JE NOĆNA MORA SVAKOG BORCA! Otkrivamo kako pobediti Habiba Nurmagomedova, postoji samo jedan način!

Luk Rokhold, bivši UFC-ov prvak i dugogodišnji prijatelj i trening partner Habiba Nurmagomedova (28-0), smatra da je neporaženi Dagestanac noćna mora za svakog protivnika.

Objavljeno:

Uprkos tome što je u intervjuu za Submission Radio nahvalio Habiba, Rokhold veruje da ipak postoji jedan način da aktualni UFC-ov prvak doživi poraz u Octagonu.

"Problem je kod tih likova u lakoj da jednostavno nisu svesni toga kakav je osećaj kad vas Habib zgrabi. Učestvovao sam u 'grappling' treninzima s puno talenta u lakoj i velteru, ali Habib predstavlja puno više od toga što su svi ti borci iz lake, ali i većina onih iz veltera, ikad osetili. Stoga, briga me ko si i kakav si... Čak i da si Toni Ferguson, nećeš se osećati isto jednom kad te Habib zgrabi", izjavio je Rokhold.

foto: Printscreen

Pa postoji li onda uopšte šansa da neko pobedi trenutno nedodirljivog Nurmagomedova?

"Morali biste da ga uhvatite s nečim divljim, u ranoj fazi borbe. Zašto? Jer što meč duže traje to će vas Habib više puta uloviti, a to nije dobro ni za koga", poručio je Luk.

A kada ćemo Habiba ponovo videti u akciji, u ovim trenucima nije poznato... Nakon što je i po peti put otkazan njegov meč s Tonijem Fergusonom, UFC-ov prvak morao je da prolongira svoj povratak u Oktagon, a u međuvremenu će pomno pratiti UFC 249 priredbu (9. maja) na kojoj će saznati svog idućeg izazivača, Toni ili Džastin?

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.