SKANDAL U SAD: Ol star igrač najjače lige optužen za silovanje trenera!
Antonio Braun, Foto: Printscreen/Youtube

STRAŠNO!

SKANDAL U SAD: Ol star igrač najjače lige optužen za silovanje trenera!

Neverovatna priča stiže nam od preko bare

Objavljeno: 08:29h

Novi vajd risiver Nju Ingland Patriotsa Antonio Braun suspendovan je nakon svađe sa trenerom Ouklend Rejdersa, pretpostavljalo se da će ipak zaigrati za tim Majka Majoka, ali su se onda pojavile informacije da klub nije spreman da mu isplati zagarantovanih 29 miliona dolara.

Igrač je preko društvenih mreža zatražio da bude otpušten i to je i dobio da bi ekspresno dobio posao u Petriotsima. Za godinu dana Petriotsi će mu platiti 15 miliona dolara plus šest miliona bonusa samo za potpis.

Ipak, mogla bi cela priča da dobije novu dimenziju jer je Braun u utorak optužen za silovanje nekadašnjeg trenera.

Kako je preneo Njujork Tajms protiv Brauna je podneta federalna tužba u kojoj mu se na teret stavlja navodno silivanje izvesne Britni Tejlor, gimnastičarke koju je upoznao na koledžu u Centralnom Mičigenu i koja je bila angažovana kao njegov fitnes trener.

- Odluka da progovorim i priznam da sam bila žrtva silovanja nije bila ni malo laka. Ali, pronašla sam snagu u svojoj porodici kao i u hrabrosti drugih žrtava silovanja. Javno priznanje smanjuje sramotu koju sam osećala svih prethodnih godina i stavlja je na leđa osobe koja je za to odgovorna. Sarađivaću sa NFL i svima sa kojima je potrebno, ali u ovom trenutku molim medije da poštuju moju privatnost - navodi se u izjavi Britni Tejlor koju je objavio njen advokat.

U tužbi se navodi da je Braun u dva navrata u junu 2017. godine seksualno uznemiravao Tejlor. Prvi put se skidao pred njom i ljubio je bez njenog pristanka. Drugi put je incident bio daleko neprimereniji (dovoljno da na sportskom portalu ne citiramo delove izjave koju je Tejlor dala) a Braun se još i hvalio time što Tejlor dokazuje sms porukama priloženim uz tužbu.

Tejlor je prekinula poslovnu saradnju sa Braunom nakon navodnog incidenta i navodi da se ju je on nekoliko meseci kasnije kontaktirao kako bi se izvinio i uverio je kako se ništa slično neće ponoviti.

U maju 2018. godine, kako se navodi u tužbi, Braun je na silu oborio na krevet i silovao je i ako je pokušala da se odbrani i ponavljala mu je da prestane.

Ni NFL ni Petriotsi nisu Tajmsu bili dostupni za komentar.

Braunov advokat se oglasio saopštenjem i ocenio da ova tužba nije ništa drugo do želja tužilje da dođe do novca.

- Preduzećemo sve ne samo da skinemo ljagu sa Antoniovog imena već da zaštitimo sve sportiste od ovakvih lažnih optužbi - naveo je Daren Hitner.

Navodno, Tejlor je ljuta što Braun nije želeo da investira 1.6 miliona dolara u njen biznis.

- Kada je gospodin Braun odbio da joj da 1.6 miliona dolara na ime investicije, ona je prekinula kontakt sa njim. Ipak, u maju 2018. se javila i ponudila da putuje u Pensilvaniju i Južnu Floridu kako bi nastavila da bude Braunov trener u pripremama za novu sezonu. Tužilja se sama stavila u ličnu vezu sa Braunom, svaka seksualna veza sa Braunom bila je uz njen pristanak. Ona je sama postavljala njegove fotografije na svoje profile na društvenim mrežama kako bi finansijski profitirala od saranje sa slavnom osobom - navodi se između ostalog u saopštenju Braunovog advokata.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs/Sportklub)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.