NJENI SERVISI SU NAS IZVUKLI U FINALU: Svi su bili protiv nas! Heorina Bjanka Buša o preokretu koji je napravila!
Bjanka Buša, zlatna odbojkašica Srbije, Foto: ossrb.org

nakon trijumfa

NJENI SERVISI SU NAS IZVUKLI U FINALU: Svi su bili protiv nas! Heorina Bjanka Buša o preokretu koji je napravila!

Olimpijsko zlato izabranicama Zorana Terzića izmaklo je u Riju 2016. godine, a naredne u Tokiju će biti prilika da se i ta medalja doda u kolekciju

Objavljeno: 10:12h

Odbojkašica Srbije Bjanka Buša rekla je da joj je drago što su odbojkašice uspele da obraduju narod i zahvalila se svima na velikoj podršci.

- Sjajno je vratiti se kući svojim navijačima, prijateljima, porodici. Drago mi je što su nas dočekali u ovolikom broju - rekla je Buša Tanjugu.

Devojka na čiji je servis Srbija napravila preokret u odlučujućem, petom setu u finalu s domaćinom Turskom i na kraju uspela da trijumfuje na Evropskom prvenstvu, kaže da je ta utakmica bila izuzetno teška.

Slavlje odbojkašica posle zlata
Slavlje odbojkašica posle zlata foto: EPA/Tolga Bozoglu

- U finalu je bilo napetije, ali su ovde drugačije emocije. Gubile smo ta tri poena u petom setu, što nije malo kada se igra do 15. Atmosfera je bila neverovatna, svi su bili protiv nas. Našim iskustvom i željom uspeli smo da dođemo do trijumfa. Mi smo srećne i drago mi je da smo obradovale naš narod. Hvala svima koji su navijali za nas - izjavila je odbojkašica koja igra na poziciji primača.

Olimpijsko zlato izabranicama Zorana Terzića izmaklo je u Riju 2016. godine, a naredne u Tokiju će biti prilika da se i ta medalja doda u kolekciju.

- Mi se nadamo tome, ali idemo korak po korak. To je sledeće leto. Imamo još da odigramo sezonu i još neka takmičenja, ali nadamo se najsjajnijoj medalji - zaključila je Buša.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.