SINIŠA MIHAJLOVIĆ DOBIJA PODRŠKU I OD VATERPOLISTA: Delfini mislima sa srpskim trenerom!
Vaterpolo reprezentacija Srbije, Foto: Starsport©

PODRŠKA

SINIŠA MIHAJLOVIĆ DOBIJA PODRŠKU I OD VATERPOLISTA: Delfini mislima sa srpskim trenerom!

Sve su u srpskom taboru šokirale vesti o bolesti fudbalskog trenera Siniše Mihajlovića i teškoj saobraćajnoj nesreći košarkaša Crvene zvezde Ognjena Kuzmića

Objavljeno: 17:25h

Iako će u noći između nedelje i ponedeljka srpski vaterpolisti da igraju prvi meč na Svetskom prvenstvu u Južnoj Koreji protiv Crne Gore, prate vesti iz Srbije.

Sve su u srpskom taboru šokirale vesti o bolesti fudbalskog trenera Siniše Mihajlovića i teškoj saobraćajnoj nesreći košarkaša Crvene zvezde Ognjena Kuzmića i obojici su uputili poruke podrške.

Siniša Mihajlović dobio je podršku od vaterpolista
Siniša Mihajlović dobio je podršku od vaterpolista foto: EPA/Giorgio Benvenuti

Duel Srbije i Crne Gore zakazan je za noć između nedelje i ponedeljka u.130 po srednjeevropskom vremenu, a pre početka takmičenja imali su trening koji je trajao sat i po vremena.

- Ogroman je motiv što smo tu, što igramo za Srbiju. Crna Gora je odlična ekipa jedna od najboljih u svetu, ali je to nama motiv više da se dokažemo. Spremni smo i jedva čekamo - rekao je Dobožanov za sajt Saveza.

Srbija je na Svetskim prvenstvima, računajući i Jugoslaviju, osvojila pet zlatnih medalja u Madridu (1986), u Pertu (1991), u Montrealu (2005), u Rimu (2009) i u Kazanju (2015).

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.