IMATE PROBLEM SA POTENCIJOM? Na prirodan način rešite problem s EREKCIJOM i zaboravite na neuspehe u krevetu!
Ilustracija, Foto: Profimedia

spas je u ovome

IMATE PROBLEM SA POTENCIJOM? Na prirodan način rešite problem s EREKCIJOM i zaboravite na neuspehe u krevetu!

Ukoliko imate neki od navedenih problema, ne očajavajte, jer mi imamo sjajan i 100% prirodan predlog za vas

Objavljeno: 17:19h

Svaki peti muškarac u Srbiji ima problem sa seksualnim funkcionisanjem, pokazale su statistike. Među njima su sve više muškarci mlađi od 40 godina.

Ove poražavajuće brojke uzrokovane su modernim načinom života, koji je prepun stresa i neizvesnosti. Visoki zahtevi kao što su posao, obaveze i neizvesna materijalna situacija najčešće su izvor stresa kod muškaraca. Pod velikim stresom muškarci postaju preopterećeni, odsutni i dekoncentrisani pa su i njihove performanse u krevetu takve: nemaju želju, erekcija je slaba i kratko traje. Ovo stanje naziva se psihološkom impotencijom, a prisutna je i kod mlađih muškaraca koji su inače u potpunosti zdravi.

Glavni simptomi psihološke impotencije su prisutnost erekcije sve dok ne dođe do seksa, koja onda naglo splašnjava ili se jednostavno gubi bez obzira na to koliko je partnerka privlačna. Kada se jednom dogodi neuspeh u krevetu, to može da dovede do straha od novog neuspeha, što dodatno pojačava stres i nervozu, te vodi daljim neuspesima.

Osim ličnog nezadovoljstva i straha, slaba potencija može da utiče i na partnerku. Nezadovoljavajuća potencija nateraće vašu partnerku da se pita o tome da li je do nje, da li je prestala da vam bude privlačna, te da li je i dalje voljena. Te misli nekada čak znaju da odvedu i do zaključka da joj niste verni, te da joj je to razlog slabe potencije.

Ukoliko imate neki od navedenih problema, ne očajavajte, jer mi imamo sjajan i 100% prirodan predlog za vas.

Med za potenciju sredstvo je za potenciju koje mogu da koriste i muškarci i žene. Garantovano je najbolji prirodni preparat koji ima savršeno jak, lep nadražaj i efekat kod jačanja libida, poboljšava erekciju i omogućava da imate duži odnos. Možete da ga poručite OVDE ili pozivom na broj telefona 011/4420-502 radnim danima.

Med za potenciju
Med za potenciju foto: Promo

Med za potenciju dostupan je u dva pakovanja. Jedno pakovanje sadrži 43g, a možete da ga naručite OVDE po ceni od 1.500 rsd, dok je drugo sadržine 240 g, a možete da ga poručite OVDE po ceni od 3.500 rsd.

Med za potenciju
Med za potenciju foto: Promo

Sada možete da iskoristite i posebnu akciju, te da po ceni od 2.500 rsd dobijete dva pakovanja Meda za potenciju od po 43g. Poručite OVDE ili na broj telefona 011/4420-502 radnim danima.

Med za potenciju
Med za potenciju foto: Promo

Ili, OVDE 2x240g po ceni od 6.000 rsd, a dobijate i jedan od 43g gratis.

Med za potenciju
Med za potenciju foto: Promo

Ovaj proizvod poseduje dozvole i sertifikate od strane farmaceutskog fakulteta, te Ministarstva zdravlja republike Srbije.

* Još sjajnih proizvoda po pristupačnim cenama pronaći ćete pritiskom OVDE.

BONUS VIDEO: ESPRESO INTERVJU: Dragoljub Bakić

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.