KONAČNO SE POJAVIO SNIMAK NAPADA NA VATERPOLISTE ZVEZDE! Huligani sa štanglama ganjaju srpske sportiste na Rivi
Foto: Screenshot

JEZIVO

KONAČNO SE POJAVIO SNIMAK NAPADA NA VATERPOLISTE ZVEZDE! Huligani sa štanglama ganjaju srpske sportiste na Rivi

Šta bi bilo da se ovakva stvar dogodila u Beogradu?

Objavljeno: 15:23h

Ceo region je potresla vest da su vaterpolisti Crvene zvezde brutalno napadnuti u Splitu, gde je trebalo da odigraju meč sa splitskim Mornarom.

"Jutarnji list"je objavio fotografiju dvojice napadača, od kojih je jedan sa palicom bio spreman za "sačekušu", a potom je objavio i novi video snimak napada na crveno-bele.

Splitski huligani spremali su napad na vaterpoliste Crvene zvezde. To nije bio spontani incident, već planirana akcija.

Potvrda toga je to što je jedan od prestupnika uslikan neposredno pred napad kako sa palicom trči preko rive. Za njim je išao i drugi, maksiran kapom i naočarima.

Prema navodima "Jutarnjeg lista", tom listu se posle incidenta javio čitalac s porukom kako je sasvim slučajno fotografirao dvojicu napadača. Isti izvor navodi da se po fotografijama jasno može zaključiti kako ovaj napad nije bio spontan već pripremljen - jedan napadač koji je jurio rivom u ruci je imao teleskopsku palicu. - Sedeo sam u kafiću, gledao more i odlučio fotografisati jednu jedrilicu koja je taman krenula prema pučini. Nisam ni shvatio da je neka frka i da se nešto događa, tek posle sam video da sam slučajno 'uhvatio' dva napadača - rekao je anonimni čitalac "Jutarnjeg" koji je insistirao na anonimnosti.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.