OTKRIVEN ORGANIZATOR NAPADA NA VATERPOLISTE ZVEZDE: Iza svega stoji sin poznatog hrvatskog trenera!
Foto: Screenshot

šokantna otkrića

OTKRIVEN ORGANIZATOR NAPADA NA VATERPOLISTE ZVEZDE: Iza svega stoji sin poznatog hrvatskog trenera!

- Da nisam skočio, ubili bi me - kazao je Kralj nakon incidenta

Objavljeno:

Među trojicom muškaraca koje je policija u nedelju privela zbog napada na vaterpoliste Crvene zvezde na splitskoj Rivi je i sin poznatog fudbalskog trenera iz Splita, saznaje "Slobodna Dalmacija".

Kako saznaje ovaj list, zasad neimenovani sin fudbalskog trenera radi kao konobar u kafiću na Rivi te je policiji polazišna tačka za njegovo privođenje bila sumnja da je on pozvao ostale napadače kada su vaterpolisti seli na piće. Upravo stoga mu je oduzet mobilni i zatražen nalog za pregled komunikacije na njemu.

Podsetimo, vaterpolisti Zvezde sedili su juče u kafiću na Rivi u trenerkama Crvene zvezde, preko kojih su nosili jakne. Prišla im je grupa mladića i zatražila da skinu obeležja srpskog kluba. Potom su ih počeli napadati i udarati.

Dvojica igrača su pobegla, a golman Alesandro Kralj spasio se od batina skokom u more. Nije hteo da izđe do dolaska policije. Građani su mu pomogli, dok su drugi dovikivali kako je "on ipak četnik". Dok se bacao u more, golman Zvezde, inače rođen u Cetinju, vikao je: "Ja sam Crnogorac."

- Da nisam skočio, ubili bi me - kazao je nakon incidenta.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.