ZAKLAĆEMO TE, AKO NE SKINEŠ MAJICU: Novi detalji napada na vaterpoliste Zvezde u Splitu!
Foto: Kurir / Printscreen

sramota

ZAKLAĆEMO TE, AKO NE SKINEŠ MAJICU: Novi detalji napada na vaterpoliste Zvezde u Splitu!

Bilo je dosta neobjektivnog pisanja od strane hrvatskih medija, gde su, na onako malo šaljiv način, pokušali da opišu dosta dramatičnu situaciju

Objavljeno: 12:22h

Direktor vaterpolo kluba Crvena zvezda Igor Milojević otkrio je detalje posle šokantnih scena koje su njegovi vaterpolisti doživeli u Splitu.

Vaterpolisti Crvene zvezde napadnuti su tokom boravka u jednom splitskom lokalu pred utakmicu sa Mornarom.

Milojević je, gostujući na TV Prva, pričao o nemilim scenama u Hrvatskoj i obelodanio šta se tačno tamo desilo.

Zvezdini vaterpolisti su u napadnuti u subotu, da bi u Beograd stigli u jutarnjim satima u nedelju. -Imali smo kratak brifing, oni su umorni i pod velikim stresom i šokom. Alesandro Kralj je dosta utučen. Bilo je dosta neobjektivnog pisanja od strane hrvatskih medija, gde su, na onako malo šaljiv način, pokušali da opišu dosta dramatičnu situaciju - rekao je Milojević za TV Prva. - Igrači su mi rekli da to nije bilo nimalo bezazleno. Oni su u dobrom fizičkom stanju, ali psihički nisu. U šoku su - dodaje Milojević.

Golman Zvezde Alesandro Kralj je dobio frakturu nosa i morao je da skoči u more "kako bi se spasao". Milojević je rekao da su pomenutom Kralju, koji je skočio u more, pretili klanjem. - Zaklaćemo te ne budeš li skinuo majicu - pretili su Kralju, a prepričava Milojević. Direktor Zvezde je objasnio celu situaciju iz lokala u Splitu. - Oni su sedeli u kafiću, što je običaj kada odemo u neku stranu zemlju. Bili su prekriveni jaknama, obučeni 'civilno' i niko nije bio u dresu. Sandro (Kralj) je imao ispod jakne obeležje Zvezde. Konobar im je prišao i pitao ih 'Šta to traži ovde? - rekao je Milojević i nastavio:

- Igrači su smatrali da isto tako kako se osećaju Hrvati u Beogradu oni mogu da se osećaju u Splitu. Kada su videli da tu nisu dobrodošli krenuli su da napuste lokal. Konobar je zvao 'svoje' i odjedanput se pojavilo njih petorica - kazao je Milojević. On se prisetio situacije kada Splićani su došli na gostovanje u Beograd i dodao da su oni tada "narušili klupsku etiku jer su nosili gaće Torcida", a na pitanje konstataciju voditeljke programa "da im nije falila 'dlaka sa glave' Milojević je to potvrdio i dodao "da nikada ni neće".

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.