LUDILO U NFL LIGI: Bersi umalo da sruše šampiona, kiker promašio pobedu u poslednjim sekundama!
Slavlje Filadelfija Iglsa, Foto: AP

AMERIČKI FUDBAL, doigravanje

LUDILO U NFL LIGI: Bersi umalo da sruše šampiona, kiker promašio pobedu u poslednjim sekundama!

Dva veoma uzbudljiva i dramatična meča

Objavljeno:

Los Anđeles Čardžersi treći su tim koji se plasirao u narednu rundu plej-ofa, nakon pobede nad Baltimor Rejvensima i sledeće nedelje od 19h igraće protiv Nju Ingland Petriotsa.

Rejvensi su na 19 sekundi pre kraja meča ispustili loptu a tako i priliku za neverovatan preokret.

Do poslednje četvrtine izgledalo je kao da će možda i najjača odbrana NFL pretpeti ubedljiv poraz jer je u jednom trenutku rezultat bio 23:3. U poslednjoj četvrtini probudio se i napad Baltimora koji je imao priliku da u samom finišu dođe do tačdauna i napravi istorijski uspeh tako što će u poslednjoj četvrtini stići zaostatak od 20 poena. Od devetog minuta, Rejvensi su postigli dva tačdauna i imali dva ekstra poena.

Ipak, sve nade su se raspršile kada je na 19 sekundi do kraja loptu ispustio Lamar Džekson, najmlađi kvoterbek koji je igrao u plej-ofu.

Poslednji učesnik divizijske runde plej-ofa NFL šampionata su Filadelfija Iglsi. Vladajući šampion je u dramatičnom meču u Čikagu savladao Berse sa 16:15, ali je tragičar bio kiker domaćih Kodi Parki.

On je imao priliku da sa 45 jardi na nekoliko sekundi pre kraja fild golom donese dalji plasman svom timu, ali je promašio.

Samo osam timova je ostalo u trci za titulu, a ovo su parovi četvrtfinala.

Nju Orleans Sejnts - Filadelfija Igls Los Anđeles Rems - Dalas Kaubojs Kanzas Siti Čifs - Indijanapolis Kolts Nju Ingland Petriots - Los Anđeles Čardžers

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs/Sportklub)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.