HTEO JE DA OPLJAČKA LEPOTICU, A NIJE ZNAO DA JE ONA MMA BORAC: Molio je za milost, pa završio u bolnici!
Foto: Printscreen/Instagram

UBILA GA K'O VOLA U KUPUSU

HTEO JE DA OPLJAČKA LEPOTICU, A NIJE ZNAO DA JE ONA MMA BORAC: Molio je za milost, pa završio u bolnici!

Pogledajte samo šta mu je ostalo od face

Objavljeno:

Brazilsku UFC borkinju Poljanu Vijanu za vikend je pokušao da napadne muškarac, a ona ga je savladala s nekoliko udaraca. Lopov je bio toliko preplašen da je jedva čekao da stigne policija...

- Prišao mi je, seo pokraj mene i pitao koliko je sati. Odgovorila sam mu, ali shvatila sam da ne namerava da ode - rekla je brazilska UFC borkinja Poljana Vijana koju je za vikend u Brazilu pokušao da opljačka muškarac, a ona ga je pretukla!

Lepa Poljana je čekala da po nju dođe automobil, a u jednom trenutku se pojavio sumnjivi muškarac. U gaćama je imao lažni pištolj, tražio je da mu preda svoj mobilni telefon i pretio da će pucati.

- Rekao mi je da ni ne pomišljam da se opirem jer je naoružan. Kada je položio ruku na pištolj, primetila sam da je premekan. Bio mi je jako blizu i pomislila sam da neće imati vremena da ga izvuče sve i da je pištolj pravi - ispričala je Brazilka za MMAJunkie.com.

- Zadala sam mu dva udarca, a onda sam ga oborila nogom. Kada je pao, krenula sam da ga gušim. Potom sam sela na isto mesto na kom smo sedeli nekoliko trenutaka ranije i rekla mu: "Sad ćemo pričekati policiju".

- Dobro sam. Mislim da je bio preplašen jer je pao jako brzo. Nakon toga više uopšte nije reagovao... Pitao me je da ga pustim, pravdao se da je samo želeo da zna koliko je sati. Video je da sam strašno ljuta pa je na kraju, verovatno preplašen da ne dobije još batina, samo rekao: U redu, zovi policiju... - ispričala je Poljana.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.