PONOS NACIJE: Spisak njihovih trofeja duži je od Bulevara Kralja Aleksandra, ali ko je tajanstvena ličnost na fotografiji?
Foto: Printscreen/Facebook/Vladimir Grbic

DA SE NAJEŽIŠ

PONOS NACIJE: Spisak njihovih trofeja duži je od Bulevara Kralja Aleksandra, ali ko je tajanstvena ličnost na fotografiji?

Nole, Bogi i još neki ljudi dobri, a tu je i tajanstvena ličnost...

Objavljeno:

Ivana Španović, Novak Đoković, Bogdan Bogdanović, Vanja Grbić... Kada bismo morali da sabiramo broj njihovih trofeja, pokvario bi nam se digitron.

Olimpijski, evropski, gren slem šampioni, svetski, evropski i olimpijski vicešampion, višestruki osvajači domaćih titula, ma baš sve na jednom mestu.

E, tokom ovog ponedeljka, na jednom mestu našlo se svo četvoro gore pobrojanih, sa jednom tajanstvenom ličnošću, verovatno maloletnom sportistkinjom kojoj se zbog godina ne vidi lice, ali po opremi možemo da pretpostavimo da igra tenis.

Zamislite kakve će tek ona rezultate da postiže, kada se sada druži sa ovakvim veličinama, a možda je i nečija rođaka te ima i šampionske gene u sebi... Ko god da je, želimo joj da nam donese bar 20. deo trofeja koje su nam doneli ostali akteri fotke dana.

Gde god da su se sreli, sigurno je u vazduhu mogao da se oseti pobednički mentalitet... Vanja, hvala što si na društvenim mrežema ovaj predivan prizor podelio sa nama.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.