GROBARI SLAVE: Partizan i dalje ima šansu za plasman u Ligu šampiona!
Navijači Partizana, Foto: Starsport©

pobeda

GROBARI SLAVE: Partizan i dalje ima šansu za plasman u Ligu šampiona!

Crno-beli odneli važan trijumf

Objavljeno: 22:14h

Odbojkaši Partizana savladali su u Beogradu okviru 2. kola kvalifikacionog turnira za Ligu šampiona Budvansku Rivijeru rezultatom 3:1 (25:21, 25:22, 18:25, 25:22).

Crno-beli su ovim trijumfom ostali u trci za plasmanom u Ligu šampiona, ali pred poslednje kolo nemaju velike šanse da to i učine.

Parni valjak će morati da pobedi moćni španski Guaguas i nada se povoljnim rezultatima iz Rumunije, gde se igra drugi kvalifikacioni turnir.

Odbojkaši Partizana
Odbojkaši Partizanafoto: Starsport©

U prvom setu Partizan je nakon izjednačenog početka preuzeo vođstvo sredinom seta i do kraja ga nije ispuštao, pa je ovaj deo igre u svoju korist rešio rezultatom 25:21.

Drugi set doneo je dosta uzbudljiviju borbu. Timovi su se često smenjivali u vođstvu, ali su crno-beli bili bolji u završnici. Serijom od 5:0 poveli su rezultatom 22:18, a potom sačuvali prednost i stigli do 2:0.

Šampion Crne Gore je šampionu Srbije odgovorio u trećem setu. Dominirali su tokom celog njegovog toka igrači Budvanske Rivijere i zasluženo ga osvojili rezultatom 25:18.

Partizan je vodio maltene tokom celog četvrtog seta. U jednom navratu imao je i pet poena prednosti, ali je rival uspeo da priđe na 22:21 i 23:22. Crno-beli su uspeli da odole, osvoje dva poena u nizu i stignu do važne pobede.

Partizan u poslednjem kolu igra protiv Guaguasa, dok će Budvanska Rivijera na megdan Tirolu.

Standings provided by Sofascore

Bonus video:

01:20

HUMANITARNI TURNIR NA MAGLIĆU: Odbojka na pesku za Stefana! VIDEO

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.