PAO JOJ MRAK NA OČI! BACILA GA NA ZEMLJU I UGAZILA: Argentinka brutalno isprebijala Brazilca, Srbi pored gledaju i ne veruju! (VIDEO)
Foto: Printscreen/Youtube/Volpe Where Are You

Odvalila ga od batina

PAO JOJ MRAK NA OČI! BACILA GA NA ZEMLJU I UGAZILA: Argentinka brutalno isprebijala Brazilca, Srbi pored gledaju i ne veruju! (VIDEO)

Ne samo što je slavio gol Hrvatske protiv Argentine, nego je uradio nešto što nije smeo, a ova Argentinka to ne prašta

Objavljeno:

Neverovatan snimak nam stiže iz Rusije sa Svetskog prvenstva na kome se vidi kako jedna navijačica brutalno prebija drugog navijača.

Sve se događalo tokom utakmice između Hrvatske i Argentine koju su navijači zajedno gledali na video bimu na jednom trgu u Rusiji.

U trenutku kada su Hrvati postigli jedan od golova, nezapamćeno slavlje je počelo među brazilskim navijačima, ali i nekoliko srpskih navijača koji su posmatrali zajedno sa njima i radovali se, sada da li pobedi Hrvatske ili porazu Argentine, nije ni bitno.

Međutim, sve to nije mogla da podnese devojka koja je takođe to posmatrala, a na sebi je imala dres argentinskog kluba Independijentea, te je jasno da je reč o navijačici Argentine.

Posebno ju je isprovocirao jedan navijač Brazila koji je u njenom pravcu pokazao srednji prst, i njoj je u tom trenutku pao mrak na oči.

Zaletela se na njega, počela da ga tuče, pa ga oborila na zemlju i šutirala. Ubila je boga u njemu, da bi onda hladnokrvno se samo pokupila i otišla, dok su je svi gledali u neverici.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.