NEMA KRAJA PRVOKACIJAMA! Čelnica FS Albanije gura prst u oko Srbima: Albanija, Kosovo, Makedonija i Preševska dolina biće jedna reprezentacija!
Foto: Printscreen/Youtube/Eduasportin

Nezapamćena provokacija

NEMA KRAJA PRVOKACIJAMA! Čelnica FS Albanije gura prst u oko Srbima: Albanija, Kosovo, Makedonija i Preševska dolina biće jedna reprezentacija!

Albanka još više provocira Srbiju, ali i Makedoniju, govoreći o reprezentaciji Velike Albanije

Objavljeno: 21:09h

Iza Albanije ne prestaju da stižu provokacije na račun Srbije, a sve povodom pobede Švajcarske nad našom reprezentacijom na Svetskom prvenstvu, golovima Granita Džake i Džerdana Šaćirija, Albanaca poreklom sa Kosova.

Likovanju zbog poraza Srbije priključila se sada i portparolka Fudbalskog saveza Albanije, koja naravno pobedu pripisuje igračima albanskog porekla, a da je to što su slavili pokazujući albanskog orla rukama jasna poruka za Beograd i Srbiju.

- Nije to bio normalan meč, to je bio meč za ponos. Albanski orlovi skriveni pod kišobranom zvanim "Švajcarska" uspeli su da polete visoko i pošalju Srbima poruku da se mi borimo mirom, a ne ratom - rekla je Derviši.

Međutim, tu se nije zaustavila već je ponovila ono što je odavno jasno kada su u pitanju želje i težnje Albanaca, a to je stvaranje Velike Albanije i oduzimanje teritorije okolnih zemalja.

- Duhovno i iz srca verujem da će jednog dana svi Albanci igrati pod istom zastavom, svi naši igrači iz etničkih teritorija na Ilirskom poluostrvu, Albanije, Kosova, Makedonije i Preševske doline, jer bez Preševa ne mogu da zamislim albansku naciju na Balkanu.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.