PROSINEČKI NIJE MOGAO DA PREĆUTI! Hrvatski sudija tvrdio da Brih nije pokrao Srbe, ljutiti Robi odmah uleteo u okršaj! (VIDEO)
Foto: EPA/Vasil Donev/EPA/Armando Babani

Okršaj u studiju Hrt-a

PROSINEČKI NIJE MOGAO DA PREĆUTI! Hrvatski sudija tvrdio da Brih nije pokrao Srbe, ljutiti Robi odmah uleteo u okršaj! (VIDEO)

Bivši trener Crvene zvezde istakao da je nemoguće da je ta situacija okarakterisana kao kontra faul

Objavljeno:

Žestoka se polemika vodi u celoj svetu zbog sramne krađe koja se dogodila na utakmici između Srbije i Švajcarske, jer nemački sudija Feliks Brih nije dosudio očigledan penal nad Aleksandrom Mitrovićem.

Sporna situacija iz 66. minuta kada dvojica igrača Švajcarske, od kojih jedan ni ne gleda u pravcu lopte, vuku i drže srpskog napadača se bezbroj puta premotava na svim televizijama i većina tvrdi da je naš tim oštećen.

Uostalom, na kraju krajeva, čak je su i iz sobe za VAR tehnologiju savetovali Nemcu da pogleda snimak situacije, ali je on to odbio da učini i tako direktno uticao na dešavanja na terenu i na kraju krajeva poraz Srbije.

Robert Prosinečki tvrdi da je Srbija oštećena
Robert Prosinečki tvrdi da je Srbija oštećena foto: Fonet

Rasprava o ovom momentu se dogodila i u emisiji na HRT-u, gde su gostovali legendarni bivši fudbaler Robert Prosinečki i nekadašnji sudija, a sada komentator suđenja, Mateo Beusan.

I dok je Beusan tvrdio da je Brih ispravno postupio, Prosinečki se nikako nije slagao sa tom konstatacijom.

- Ovo je čist penal! Ljudi, dvojica ga vuku! Nije on prvi napravio faul! Ovo je dva na jedan, nemoguće da mu je sudio kontrafaul. Ma najbolje da se nije ni kretao - odbrusio je Prosinečki Beusanu.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.