SVE O ŠUROVANJU DELIJA I VUČIĆA, FIRMI "ULTRA KOP" I TENDERIMA! Anđus raskrinkao mašineriju iza koje stoji predsednik Srbije! (VIDEO)
Foto: Dado Đilas, Beta, Filip Plavčić

tema godine

SVE O ŠUROVANJU DELIJA I VUČIĆA, FIRMI "ULTRA KOP" I TENDERIMA! Anđus raskrinkao mašineriju iza koje stoji predsednik Srbije! (VIDEO)

Dejan Anđus je bio gost Espresa i pozabavio se onim što zanima sve Delije, ali i Grobare u Srbiji, a to je kako država plaća navijače da ćute i ne ruše je na ulici

Objavljeno: 17:42h
foto: Dragana Udovičić, Filip Plavčić

Imate li predstavu kako zapravo funkcionišu ti navodni tenderi u EPS-u na kojima je Ultra kop dobijao poslove?

FOTKA KOJA ĆE OBORITI INTERNET! GTR isprozivao Zvezdu, Kokezu, Tuđmana, Delije! Ma, sve je isprozivao! (FOTO)

- To je smešno da vam objašnjavam. Imam nekoliko poslovnih prijatelja koji veruju da su tenderi nenamešteni, ja u to ne verujem.To kako se ko prijavi, ko tu odustaje, drugo, nisam siguran da su ovde samo tenderi u pitanju, već su tu i pogodbeni poslovi, odlukama poslovodstva EPS-a. Od kada sarađuju s Ultra Kopom, na osnovu čega im daju poslove, da li im je to sugerisano...

Poslednjih nedelju dana se dosta piše o tome da će navijači pokušati da se osvete Slaviši Kokezi izazivanjem nereda na utakmici reprezentacija Srbije i Velsa. Da li nam se sprema nova "Đenova"?

- Prvo, oni ne mogu da izazovu nerede samostalno, jer nisu samostalni. Oni to mogu da urade samo ako im neko naredi. Zahvate tog tipa mogu da rade jedino u dogovoru s vrhom poltike ili policije. Za pripremu takve akcije naša policija je dovoljno obaveštena, dovoljno tehnički potkovana da sazna sve unapred i da to predupredi. Samo ako se naredi policiji da ne reaguje, takve stvari će se desiti. Do danas nije odgonetnuta priča za Đenovu, kao ni za slučaj "dron", i samim tim otvara se prostor za spekulacije.

ZVEZDA PRONAŠLA SVOJU ZVER! Zovu ga Bentli, Delije će imati problem da izgovore njegovo pravo ime, ali će ih redovno bacati u trans!!! (VIDEO)

- To ne bi bio minus Slaviši Kokezi, nego bi to bio minus Aleksandru Vučiću. Prekid utakmice, drugi put, u ovoj zemlji, u ovom gradu, za vreme njegove vladavine, koji tako brižno vodi ovu zemlju, savršeno sve funckioniše, za mene bi to bio šok i iznenađenje. Da nije malo mnogo? Vidite Bogdanova u Đenovi, vidite Bogdanova kad je bio slučaj "dron", ja uopšte ne mislim da su Albanci pustili dron. Ostaje mi da mislim da su to određeni Srbi.

(Espreso.co.rs)

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.