SVE O ŠUROVANJU DELIJA I VUČIĆA, FIRMI "ULTRA KOP" I TENDERIMA! Anđus raskrinkao mašineriju iza koje stoji predsednik Srbije! (VIDEO)
Foto: Dado Đilas, Beta, Filip Plavčić

tema godine

SVE O ŠUROVANJU DELIJA I VUČIĆA, FIRMI "ULTRA KOP" I TENDERIMA! Anđus raskrinkao mašineriju iza koje stoji predsednik Srbije! (VIDEO)

Dejan Anđus je bio gost Espresa i pozabavio se onim što zanima sve Delije, ali i Grobare u Srbiji, a to je kako država plaća navijače da ćute i ne ruše je na ulici

Objavljeno: 17:42h
foto: Fonet

U jednoj izjavi ste rekli da su navijači Crvene zvezde pod komandom Aleksandra Vučića, a u drugoj da ga oni reketiraju i da se on njih plaši. Kakav je to zapravo odnos?

JE*ITE SE, JA SAM MILVOL! Navijač sprečio pokolj u Londonu i GOLIM RUKAMA krenuo na teroriste! (FOTO)

- I jedno i drugo je tačno: i to da su oni lažne njegove pristalice i drugovi, zarad lične koristi, i to da se on njih plaši i da im podilazi i zato im namešta poslove. S jedne strane, oni njega koriste, a s druge strane, on njih "koristi" i amortizuje da slučajno ne skandiraju nešto protiv njega. U toj igri, ja mislim da oni bolje prolaze, naročito ekonomski. Ono što je mene posebno iznenadilo jeste da njima dozovljava da skandiraju protiv njegovih prijatelja. Njemu je važno samo da njemu ne skandiraju, a ostalo je nebitno. Počevši od mene, ali zaključno sa Slavišom Kokezom. Vučić ume često da kuka kako mu vređaju porodicu, decu i to posebno misli na periodični tabloid, ja to nigde nisam video.

- Kako bi se on osećao da mu Delije skandiraju iste rečenice kao što pevaju Kokezi, a on zna da je Kokeza patološki zvezdaš, jer se druže15 godina. Čak mu je i bio svat na drugoj svadbi, dok sam ja bio svat samo na prvoj svadbi. Tako da je neverovatno koliko Vučić voli samo sebe, a ne i svoje prijatelje.

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.