SVE O ŠUROVANJU DELIJA I VUČIĆA, FIRMI "ULTRA KOP" I TENDERIMA! Anđus raskrinkao mašineriju iza koje stoji predsednik Srbije! (VIDEO)
Foto: Dado Đilas, Beta, Filip Plavčić

tema godine

SVE O ŠUROVANJU DELIJA I VUČIĆA, FIRMI "ULTRA KOP" I TENDERIMA! Anđus raskrinkao mašineriju iza koje stoji predsednik Srbije! (VIDEO)

Dejan Anđus je bio gost Espresa i pozabavio se onim što zanima sve Delije, ali i Grobare u Srbiji, a to je kako država plaća navijače da ćute i ne ruše je na ulici

Objavljeno: 17:42h
foto: Dado Đilas

- Ono što vidim iz njegove biografije, to su sitni prestupi, neke tuče i slično, ništa ozbiljno, osim te jedne stvari, da su probali da reketiraju tog nekog tipa u Kotoru. Vidim vrlo čudnu situaciju, jer to su ozbiljna dela, a on je u zatvoru neznatno vreme i onda je oslobođen. Dakle, bilo je neko malteriranje neke žene i pokušaj reketa od 250.000 evra i on je brzopotezno završio sa zatvorom.

Bio je toliko srčan, da mu je srce stalo pre vremena: Ovo je priča o Šeiku Tioteu, bosonogom dečaku koji je prerano otišao! (VIDEO)

- Ja sam nešto drugo govorio, a to je da je Marko Vučković kao klinac bio učesnik revolucije 5. oktobra kao omladinac Demokratske stranke s tadašnjim Delijama, to su bili klinci sve. Prošlo je od tada 17 godina. Znam da su iz vokabulara tadašnjeg Vučića, radikala, te Šešelja i Miloševića, oni su po njima tada bile ustaše koje harače Beogradom, koje hoće njih da streljaju. Vučić je tada bio jako uplašen za svoj život, šta će sa njim biti...

- Prema tome, sve te Delije, koje su inače učestvovale u prebijanju tog Milanovića, koga Vučić posle dovodi na Pink sa zamenom teza. Drugo, u gradu se svi njih plaše. Vučić ne može da stvara društvo finih i vaspitanih ljudi, a da huligani igraju duplu igru i time kupuju poslove i vlast. Ako im niste simpatični ili imaju neki pik iracionalnog tipa, vi ne možete bezbedno da hodate ovih gradom. Ako šetate pored kafića na Senjaku, kao što sam ja šetao sa ženskom osobom, oni će da izlete. Ili ako idite u određene noćne klubove u koje oni dolaze, vi morate da povedete obezbeđenje, jer može krv da padne. Vučić to odlično zna, ali on se kreće među poltronima ili sedi u svom stanu ili u nekom budžaku. Pošto smo se mi baš mnogo družili, ja se sećam bar jedno 500 šetnji s njim kroz Knez Mihailovu.

MA, KAKVA BOKA, KAKAV RIVER, KAKVI BAKRAČI! Ovako se proslavlja titula - u "beton ligi" Srbije! (VIDEO)

- Marko Vučković ne negira da radi te poslove, već kaže da nema političke veze. Vučković laže da nema političke veze, one su tesne s vrhom SNS i njegova firma zarađuje ogroman novac, radeći tenderske poslove za EPS i ostale državne firme. To je "trange-frange" firma, osnovana relativno skoro, vidite da je on osnivač, vidite da je sredinom 2016. suvlasnik postala Aleksandra Vučković, neko u njegovom srodstvu, supruga ili sestra. Firma je registrovana na stadionu Crvene zvezde, i taj stadion služi navijačima, a ne klubu da pravi velike uspehe.

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.