SVE O ŠUROVANJU DELIJA I VUČIĆA, FIRMI "ULTRA KOP" I TENDERIMA! Anđus raskrinkao mašineriju iza koje stoji predsednik Srbije! (VIDEO)
Foto: Dado Đilas, Beta, Filip Plavčić

tema godine

SVE O ŠUROVANJU DELIJA I VUČIĆA, FIRMI "ULTRA KOP" I TENDERIMA! Anđus raskrinkao mašineriju iza koje stoji predsednik Srbije! (VIDEO)

Dejan Anđus je bio gost Espresa i pozabavio se onim što zanima sve Delije, ali i Grobare u Srbiji, a to je kako država plaća navijače da ćute i ne ruše je na ulici

Objavljeno: 17:42h

Dejan Anđus je uzburkao srpsku javnost!

Poznati novinar je u emisiji "Da se ne lažemo", autora Ratka Femića, koja se emituje na TV Kurir izneo neke veoma interesantne podatke, vezane za odnos navijača Crvene zvezde i Aleksandra Vučića.

Naime, prema njegovim rečima postoji blizak odnos Delija i novog predsednika Srbije, u kome obe strane imaju korist.

foto: Filip Plavčić

Vučić se PLAŠI Delija sa Severa i zato im NAMEŠTA MILIONSKE POSLOVE preko EPS-a! Nove šokantne optužbe na račun predsednika Srbije!

Navijači - ekonomsku, a Aleksandar Vučić, populističku.

Dejan Anđus je bio gost redakcije portala Espreso, u kome je detaljnije objasnio kako sve to funkcioniše.

Kako komentarišete demanti Marka Vučkovića za Kurir u umešanosti vrha politike u njegove poslove?

foto: Filip Plavčić

- Prvo, za mene Marko Vučković ne predstavlja ništa u životu. Lično mislim da je zbog takvih tipova poput njega Crvena zvezda propala. Ne znam ko je taj dečko, znam da je navijač Crvene zvezde i da mu je otac bio veliki navijač. Kad se Marko igrao u pesku, ja sam gledao Zvezdine utakmice i jako dobro se sećam njegovog oca. To su osamdesetih.

- Koliko znam, u pitanju je momak koji je na granici kriminala. Imao sam s njim dva slučajna susreta gde se sasvim pristojno ponašao, za razliku od nekih njegovih kolega, fudbalskih huligana. Marko je bio vrlo, da kažem, priseban, jer se u vazduhu osećao incident.

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.