Repeša ishvalio Zvezdu kao niko do sada, ali će Delije razočarati njegova izjava! (VIDEO)
Foto: Filip Plavčić

hrvat iskreno o svemu

Repeša ishvalio Zvezdu kao niko do sada, ali će Delije razočarati njegova izjava! (VIDEO)

Armani je u Beogradu izgubio od Crvene zvezde sa 83:70, tako da obe ekipe posle osam kola Evrolige imaju po četiri pobede i poraza
Objavljeno: 09:57h
foto: Filip Plavčić

Hrvatski stručnjak je govorio o srpskim reprezentativcima iz Armanija Miroslavu Raduljici i Milanu Mačvanu i rekao da im nedostaje svežina, kao i svim igračima koji su bili na Olimpijskim igrama. - Svi koji su bili na Olimpijskim igrama se muče. To su igrači koji nisu prevelike atlete. Nedostaje im svežina, što se vidi i kod drugih koji su bili tamo. Nas u ovom programu čekaju najmanje 83 utakmice, plus reprezentacija, što je opasan, veliki rizik. Neko ko brine o košarci, mora da se potrudi da se tu nešto promeni - rekao je Repeša.

Ko bi očekivao ovakav potez Delije posle pobede Zvezda nad Armanijem? (VIDEO) On je naveo da njegov klub ide "utakmicu po utakmicu" i da je cilj plasman medju osam najboljih.

- Po budžetu sigurno nismo medju prvih 10 ekipa. Uvek postoji kriterijum, svidja se nekome tim ili ne. Kada se donosi odluka o nečemu, mora da postoji neki kriterijum, a mi ćemo dati sve od sebe da udjemo u plej-of i to nam je cilj. Medjutim, nije 'o glavu'. Govoriti o završnom turniru ili nečem više, nema smisla. Može svašta da se desi, često bude iznenadjenja, ali moraju da se poklope mnoge kockice - rekao je Repeša. Italijanski klub će u sledećem kolu dočekati Fenerbahče, dok će Zvezda gostovati Efesu.

(Espreso.co.rs)

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.