Repeša ishvalio Zvezdu kao niko do sada, ali će Delije razočarati njegova izjava! (VIDEO)
Foto: Filip Plavčić

hrvat iskreno o svemu

Repeša ishvalio Zvezdu kao niko do sada, ali će Delije razočarati njegova izjava! (VIDEO)

Armani je u Beogradu izgubio od Crvene zvezde sa 83:70, tako da obe ekipe posle osam kola Evrolige imaju po četiri pobede i poraza
Objavljeno: 09:57h

Trener košarkaša Armanija Jasmin Repeša rekao je da je Crvena zvezda večeras apsolutno zasluženo pobedila njegov tim, ali da je ritam takav da nema vremena za plakanje.

Da li je ovo istina? Dženkins i Boban Marjanović tužili Crvenu zvezdu? (FOTO)

- Zadovoljstvo je ponovo biti u Beogradu. Zvezda je apsolutno zaslužila pobedu. Igrali smo veoma loše, ali moramo da zaboravimo ovu utakmicu i razmišljamo o sledećoj. Nema vremena za plakanje - rekao je Repeša novinarima posle utakmice.

Armani je u Beogradu izgubio od Crvene zvezde sa 83:70, tako da obe ekipe posle osam kola Evrolige imaju po četiri pobede i poraza. Repeša je rekao da ga nije impresionirala atmosfera u Areni. - Navijači su bučni, ali nije to bilo tako da ne može da se igra. Video sam mnogo težih terena, gde se mrdaju koševi, gde ima svega i svačega. Atmosfera je 'za pohvaliti', ali je malo 'fudbalska' - rekao je Repeša.

OVO NISTE VIDELI NA TV-U! Maskota osetila na svojoj koži eksploziju ekstaze Zvezdinih igrača! (VIDEO) Repeša je istakao da je Zvezda ekipa koja igra najbolju odbranu u Evroligi. - Zvezda je tim koji igra najbolju odbranu. To smo znali i analizirali. Ne dozvoljava protivniku da ima kvalitetan ritam. Zasluge Zvezde sa ovom odbranom su velike. To je fizički izuzetno moćna ekipa. Njihova agresivnost je pomogla da budemo slabiji nego obično - kazao je Repeša.

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.