DRAMA U PIONIRU: Marinković trojkom ubio Olimpiju u produžetku! (VIDEO) (FOTO)
Foto: Fonet

5. kolo ABA lige

DRAMA U PIONIRU: Marinković trojkom ubio Olimpiju u produžetku! (VIDEO) (FOTO)

A pre toga je u poslednjoj sekundi regularnog toka utakmice Đorđe Majstorović promašio slobodno bacanje za pobedu
Objavljeno: 19:11h

18:51 - Neverovatna poslednja četvrtina! Iako je bilo veoma malo poena u njoj, videli smo dramu kakvu dugo nismo u ABA ligi, kada je Partizan u pitanju! Olimpija je pogodila za 75:73 devet sekundi pre kraja meča, ali je onda maestralni Vil Hečer asistirao za Đorđa Majstorovića, koji je pogodio polaganje uz faul, ali je onda promašio slobodno bacanje! Otišlo se u produžetak!

18:20 - Olimpija je bila daleko bolji tim na početku treće četvrtine, ali se Partizan na sjajan način vratio iako je gostujuća ekipa napravila seriju od čak 11:0 u jednom momentu! A u momentima kada se sve lomilo, Nikola Janković je bukvalno zablistao! Dostigao je čak 20 poena posle 30 minuta meča, pa Olimpija vodi sa 63:58 na kraju ove deonice!

17:45 - Poluvreme u Pioniru! Partizan je bio slabiji rival u ovom poluvremenu, što se ne vidi najbolje na semaforu, jer Olimpija vodi svega sa 42:41! Ono što je crno-bele održalo u igri je skok, bez koga bi razlika bila daleko veća!

17:20 - Posle prve četvrtine Partizan gubi sa 20:22! Vil Hečer je bio fantastičan sa devet poena, dok je pet dodao Novica Veličković! Sa druge strane, Džeferson je dao šest, a Bubnić pet poena, dok je Janković imao osam!

INCIDENTI U PIONIRU: Više od pola hale zviždalo minutu ćutanja za Saleta Mutavog, pa krenula tuča! (VIDEO)

17:00 - Utakmica je počela! I odmah na početku, neki problemi sa publikom!

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.