Lekari se borili za Divčev život: Hteli su da zarade na mom mrtvom ocu!
Foto: Fonetap

Iskreno o svemu

Lekari se borili za Divčev život: Hteli su da zarade na mom mrtvom ocu!

Teški trenuci i neprihvatanje realnosti nakon početka privatizacija u Srbiji doveli su do toga da mu prvo pukne čir, a nekoliko godina kasnije od gorčine koja mu se skupila i žuč
Objavljeno: 10:24h
foto: Marina Lopičić

On je naveo i neke potpuno bizarne situacije u kojima se je nalazio, u nekim od najtežih momenata u njegovom životu.

Cela prirodna, a lepša od starleta i svih poznatih ćerki zajedno: Ćera Vlada Divca je pravi anđeo! (FOTO)

- To mi je bilo strašno, ali ipak mi je bilo najgore kada mi je otac poginuo, što ja u tom trenutku nisam znao, kada sam došao u bolnicu a doktorka sa vrata, čim me ugledala kaže: "Vaš otac je preminuo". Nije bilo ni "sedite". A onda pred sahranu, zamolim ljude u pogrebnom da mi otvore kovčeg, da se pozdravim poslednji put sa mrtvim ocem, kada ugledam ženu (ona misli da je novinarka) sa fotoaparatom koja hoće da slika.

Pogled zavodnika: Ovako je Vlade Divac u svoje vreme lomio ženska srca! (FOTO)

- Znate da se i neprijateljima dozvoli da sahrane svoje, a meni u mojoj zemlji nisu dali dostojanstveno to da uradim, a da ne zarade na meni. Prošlo je nedelju dana i još u šoku šta se desilo i skrhan bolom, majka mi je bila u bolnici, vraćao sam se iz Prijepolja i brže sam vozio, kada me je zaustavio policajac, dečko od tridesetak godina. Ja mu kažem, ponudim da platim kaznu, a on me natera da ostavim kola i da peške hodam nekoliko kilometara, gde sam sačekao prijatelja da dođe po mene.

Da li se sećate ovog snimka? Divac i Veber pokazuju čirlidersicama kako bi trebalo da se igra! (VIDEO)

Prođe šest meseci i taj dečko dođe sa bolesnom majkom, da me moli da joj pomognem, jer ima leukemiju. Ja vidim poznat mi je, ali ne mogu da se setim odakle je, dok mi njegova majka nije rekla da je policajac - otkrio je Divac u intervjuu "Nedeljniku".

(Espreso.co.rs / Izvor: nedeljnik.rs)

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.