Lekari se borili za Divčev život: Hteli su da zarade na mom mrtvom ocu!
Foto: Fonetap

Iskreno o svemu

Lekari se borili za Divčev život: Hteli su da zarade na mom mrtvom ocu!

Teški trenuci i neprihvatanje realnosti nakon početka privatizacija u Srbiji doveli su do toga da mu prvo pukne čir, a nekoliko godina kasnije od gorčine koja mu se skupila i žuč
Objavljeno: 10:24h

Legendarni srpski košarkaš Vlade Divac otkrio je u intervjuu listu "Nedeljnik" da će zbog svega što se desilo njemu i njegovoj porodici napustiti Srbiju, kao i koji su najgori trenucu koje je doživeo u njoj.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

Kako je naveo, teški trenuci i neprihvatanje relanosti nakon početka privatizacija u Srbiji ga je dovelo do toga da mu prvo pukne čir, a nekoliko godina kasnije od gorčine koja mu se skupila i žuč. Kako je naveo, osećao se je kao Kalimero, svuda oko njega je bila nepravda, pa je doživeo situacije da je mislio da ga ljudi na svim nivoima izdaju.

Životna ispovest Vlada Divca: Ko mi je pretio, zašto sam napustio Srbiju, ko krije kantrimena kojim je ubijen Luka Jovanović...

- U tom periodu me je jedan radnik zamolio da mu nabavim lek za dete. Zvao je da zahvali koliko sam mu detetu pomogao, a onda me je par meseci kasnije pljuvao po žutoj štampi. Kada mu nisu dali pare koje su mu obećali, poslao mi je poruku da su ga izigrali i da se kaje što je to uradio. Ali tada sam već počeo da se osvešćujem i znao sam da se jedino kajao što mu nisu dali pare. Onda mi je pukao čir, i pošto mi je kao i svim sportistima, tolerancija na bol pomerena do mkrajnjih granica , danima sam krvario i trpeo bol.Lekari su se borili za moj život i dali su mi nekoliko boca krvi. Dan posle, dok sam bio još u šok sobi, zvali su me iz neke organizacije za davanje krvi da dok sam još u bolnici napravim reklamu. Ja sam inače jedan od najvećih davalaca krvi u Srbiji - naveo je Divac.

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.