PREOKRET U SLUČAJU ANDREE TRINKIJERIJA: Još uvek nije sve gotovo...
Andrea Trinkijeri, Foto: Emilija Jovanović

ESPRESO SAZNAJE

PREOKRET U SLUČAJU ANDREE TRINKIJERIJA: Još uvek nije sve gotovo...

Italijan bi morao da pristane na 20 odsto manja primanja, odnosno 430.000 evra za narednu sezonu, ali praktično ne bi to bio glavni problem

Objavljeno: 14:11h

Mnogo se priča ovih dana o gorućim problemima u košarkaškom klubu Partizan.

Posle navodnog odlaska Korija Voldena u redove Crvene zvezde, pojavile su se informacije da se to nije svidelo Andrei Trinkijeriju, koji je navodno ovog ponedljka tražio raskid ugovora.

Međutim, kako saznajemo, nije to baš cela istina. Do 20. jula, Trinkijeri ima rok da odluči, a ako kaže da ide, do 25. jula mora da podnese zahtev. Prema našim saznanjima, ništa još uvek nije zvanično gotovo.

Italijan bi morao da pristane na 20 odsto manja primanja, odnosno 430.000 evra za narednu sezonu, ali praktično ne bi to bio glavni problem.

foto: fzs.edu.rs/

Problem je u tome što bi budžet za narednu sezonu bio oko 3.000.000 evra, možda par stotina hiljada više, što prema nekim našim saznanjima ne bi bilo dovoljno za ono što je Italijan naumio.

Zbog svega toga, došlo je do malog zastoja u komunikaciji između uprave i trenera, ali definitivno Trinkijeri nije još uvek otišao iz kluba, kako su se mnogi jutros odmah zaleteli da napišu.

Takođe, u njegovom ugovoru postoji klauzula po kojoj može da traži raskid Partizanu do 25. jula, što je već uradio ovog ponedeljka, prema navodima medija.

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.